fbpx

Мъжът на Сашка Васева: Всеки момент може да се случи най-лошото

Блиц Новини

кадри 7/8 тв, Нова телевизия

Певицата Сашка Васева се нуждае от спешна операция. Преди около месец й поставят тежка диагноза – тумор в мозъка. В момента певицата се намира в Мюнхен. „Най-хубавото е, че психически е добре“, коментира съпругът ѝ Христо Бакърджиев по Нова телевизия.

„Не сме обявявали никакви сметки“, подчерта той и допълни, че двамата се опитват да се справят със собствени сметки. „Приятели ми се обаждат за да питат верни ли са някои сметки. Като ги проверя се оказват непознати. Нещо не е наред“, предупреди Бакърджиев.

Той каза също, че в България може да се направи операцията, от която има нужда Сашка Васева, защото имаме добри лекари. Той обаче коментира, че условията, в които ще мине периода след операцията, в Германия са много по-добри.

Сашка Васева беше твърде изтощена, за да се включи в пряката връзка по телевизията. Тя поръча на мъже си да каже на почитателите си, че ги обича.

Операцията е жизненоважна. Преди време са й поставили грешна диагноза атрофия на зрителния нерв, което се оказа абсолютно грешна диагноза и би могло да се помогне и всичко да се оправи без последствие, и сега щеше да си е човекът, който весели хората и е отдаден на себе си и семейството. Засега не сме пускали банкови сметки, приятели ни помагат с пари, каза още Бакърджиев.

Научих скоро за диагнозата, беше като филм, защото всеки момент може най-лошото да се случи. Според лекарите периодът за възстановяване ще е 3-4 месеца, но първо е важно какъв ще бъде резултатът от операцията, каза още Христо Бакърджиев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!