fbpx

Мария Игнатова се омъжи за Нойзи

Блиц Новини

Снимка профил инстаграм

Мария Игнатова вече е госпожа Цветкова. Телевизионната водеща публикува снимки в профила си в Инстаграм от венчавката си с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, пише dir.bg.

Макар да не е уточнено, най-вероятно сватбата се е състояла на 26 септември, когато чаровната водеща отпразнува и своя 42-и рожден ден. Мария обаче е отбелязала мястото – църквата „Рождество Богородично“ в софийското село Житен.

На нейно място през XIII в. е имало манастир, за който се споменава, че е опожарен през 1650 г., а след това мястото за дълго време остава оброчище.

Мария Игнатова призна за връзката си с 49-годишния журналист преди година, след като за техните отношения усилено се заговори няколко месеца по-рано. През лятото на 2020 г. двамата се появиха заедно на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян – Кремена.

Водещата определи Ивайло Нойзи Цветков като „най-голямата си любов“ в интервюто ѝ с продуцента на предаването „Папараци“ Андрей Арнаудов. Игнатова обаче отказа да говори за бившата си половинка Димитър Рачков, с когото имаха бурна връзка и се разделиха през март 2017 г.

След това пък в предаването „Търси се“ Ивайло Цветков направи поетично обяснение в любов към хубавицата.

„Нежна, умозрителна, готина, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение… Тя е вечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената“, каза той.

Това е втори брак за Мария Игнатова, чийто първи съпруг е бизнесменът Петко Димитров. Двамата имат син Виктор.

Бившият главен редактор на сп. „Егоист“ и първи главен редактор на „Плейбой“ у нас пък има една дъщеря – 12-годишната Анна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Ignatova (@maria_ignatova28)

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!