fbpx

Кубрат Пулев официално стана студент

Блиц Новини

Кадър авидео БТВ

Боксьорът ни записа магистърската специалност „Политика и бизнес“. Това се е случило във вторник, а учебното заведение не пропусна да се похвали с новия си възпитаник.

„От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво“, коментира Кубрат Пулев, пише Варна 24.

Спортистът бе посрещнат тържествено от бъдещите си преподаватели – проф. Цветана Стоянова, която е заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики.

Кубрат обаче не е единственият пример за известна личност у нас, която тепърва ще прекарва безсънни нощи в потапяне из света на академичната литература и подготовка за сесии.

Че има подобни амбиции, призна и рапърът Явор Янакиев, по-познат на широката публика като 100 Кила. След като през миналата есен взе дипломата си за средно образование, рапърът се замисли и за прием в университет. Още след като завърши 12-и клас, той даде заявка, че ще продължи да учи.

„Постоянно мисля къде ще запиша висше образование. Искам да продължа да уча. Занимавам се с екологични каузи. Постоянно чуваме за замърсени реки, язовири, почви“, коментира 100 Кила пред Нова телевизия, с което издаде към каква специалност се е насочил.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!