fbpx

Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?

Блиц Новини

Кадър видео ФБ

„Надявам се партиите да спрат да говорят кой срещу кой е, дано си направят правителство, защото от служебното по-лошо няма“.

„Тошко Йорданов казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябвало да бъдат в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие в Разград, цитиран от „Днес„.

 

Бившият премиер беше на среща, организирана от бившия областен управител Гюнай Хюсмен, който в началото произнесе и слово.

„Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възстановяване. Само България не си е взела парите. 50 млрд. стоят в Брюксел. И ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът“, отсече лидерът на ГЕРБ по повод служебното правителство.

„Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани“, каза бившият премиер по повод репликата на президента Румен Радев Мустафа Карадайъ коя е неговата родина-майка.

По думите му Радев е разделил държавата политически и то толкова тежко, че сме изпаднали в абсурдна ситуация. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

По думите му влизаме в тежка четвърта вълна, която ни залива, но „тези не знаят какво правят сега, скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става“, обърна се Борисов към служебния кабинет на Румен Радев.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

„В Родопите, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията“, разкри още Борисов.

„Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти“, обърна се Борисов към гостите на събитието.

По думите му ГЕРБ са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. „800 млн. лв. заделихме и платихме“, допълни Борисов.

„Парите, които бяха по отделна сметка за „Хемус“, Асен Василев ги взе, за да каже, че все едно е събрал повече пари. И сега искат да актуализират бюджета. Защо? Нали сте събрали повече пари“, попита той.

Според него в момента служебното правителство умишлено забавя да пусне един участък от магистрала „Хемус“ и най-вероятно ще я пуснат по Никулден, за да кажат, че те са я построили, а не ГЕРБ.

„Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава“, завърши Борисов и благодари на гостите за подкрепата.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!