fbpx

Станислав Балабанов: Ще изпратим покана за разговори до всички партии без ГЕРБ

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

„Срещите ще се проведат тук в сградата на Народното събрание. Вече чисто административно ще излязат скоро часовете. Ще изпратим писма до всички политически партии с покана и предполагам, че в идните няколко дни ще се проведат тези срещи“.

Ще изпратим покана за консултации към всички политически партии, с изключение на ГЕРБ. Това каза народният представител от ПГ на „Има такъв народ“ Станислав Балабанов пред журналисти в кулоарите на парламента, пише Дарик.

 

„Такъв е смисълът на демокрацията. Тези разговори е логично да се водят тук в най-представителната сграда – българския парламент. Надявам се политическите партии да приемат поканите ни и тук в идните дни да се проведат едни практични разговори в името на това България да има едно стабилно правителство и един стабилен парламент от тук нататък“, каза още Балабанов.

Той заяви, че са длъжни да поканят всички с изключение на ГЕРБ, за да ги чуят. „Съобразяваме се както с общественото мнение на хората, така и с демокрацията. Такъв е смисълът на демокрацията, да водим конструктивни разговори, да чуем идеите им, да чуем идеите им, да изложим нашите, да ги обсъдим. Вече от там нататък всичко зависи от крайния резултат. Надявам се да бъде положителен“, заяви още Балабанов.

Филип Станев от „Има такъв народ“ подчерта, че ГЕРБ няма как да бъдат поканени на такива разговори. По думите му всичко, което се е случило в обществения живот в последните 12 години, е по вина на ГЕРБ.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!