fbpx

Намериха опожарен пикапа на убития в САЩ българин

Блиц Новини

Кадър bg-voice

Властите в Индианаполис се опитват да подредят пъзела на последните часове преди тялото на българина да бъде открито миналата събота сутрин.

В понеделник властите намират опожарен и пикапа на Николов – син 2008 Dodge 1500. Камиончето е открито на около 45 км разстояние – на ъгъла на улиците W 73rd и Pitch Rd.

 

Според полицейския доклад, с който BG VOICE се сдобива, минувач намира тялото на Николов на улицата около 3200-ния номер на North Capitol Avenue в Индианаполис. Минути по-късно на мястото пристига първият полицай, а след него още 20-ина следователи и вещи лица.

Смъртта на българина е установена на място, а близо до тялото му откриват ремарке модел 2019 Patriot Flatbed trailer. От пикапа на Николов обаче няма и следа. От регистрационния номер на ремаркето полицията се свързва с компанията, за която Николов е работил и от там с негови роднини, които живеят в Чикаго. Във фаталния петък той е превозвал климатична инсталация до Охайо. Убийството се случва когато той се връща към Ветровития град.

Няколко дни продължава идентифицирането на българина, а първоначалната информация, която полицията съобщава на роднините е, че става въпрос за катастрофа. По-късно обаче разкриват и истинската причина за смъртта – убийство с множество многострелни рани. Заключението на съдебния лекар е, че става въпрос за убийство.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!