fbpx

Ретро: Доц. Мангъров има ново гадже

Блиц Новини
17

Кадър видео БТВ

Доц. Атанас Мангъров лети отново на крилете на любовта на 65 години!

Миналата година стана ясно, че се е разделил с жена си.

Сега обаче има друга тръпка.

 

Той повдигна завесата над личния си живот и призна, че има нова жена до себе си. Той обаче не пожела да разкрие самоличността на мистериозната дама, нито възрастта и професията ѝ.

По думите на Мангъров отношенията им били все още пресни и тепърва предстояло развитие. Той все още не делял един покрив с новата повелителка на сърцето си, предаде Ретро, цитиран от Марица.

Доц. Мангъров запознал наследниците си с новата си половинка официално и те приели зряло избора му да се впусне в нова любовна авантюра след доста време в самота.

Да е жив и здрав дълги години да са заедно самотата е лошо

То.,,,,, колкото искаш! Гаджета де!

Поздравления за доцент мангъров! Никога не е късно да откриеш любовта. Ще кажа само че аз съм десетина години по-стар и аз успях да я открия!

Пожелавам щастие е късмет на д- р Мангъров.Да са здрави! Да се уважават!

Оставете човекът да си живее животът. Не е първият, не е последният! Да му честитито!!!

Всеки има право на щастие,нека са щастливи!

V zivota se sluchva vsichko, ne è edinstvenija, vaznoto e da bade shtastliv

Питам се, защо ровите в личния живот на хората? Ами дай боже всекиму, да е с крилете на любовта, дори и на 65 години! Че какво му има на годините? Живота си е негов!

Питам се, защо ровите в личния живот на хората? Ами дай боже всекиму, да е с крилете на любовта, дори и на 65 години! Че какво му има на годините? Живота си е негов!

Всеки преценява как да изживее живота си!

Пожелания за хубав , щастлив и хармоничен живот на доц.Мангъров! Важното да са щастливи заедно !

Пожелавам им здраве и щастие!
Тези ,които надничат в чуждия живот нямат свой@

17 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!