fbpx

Опитали да взривят дома на Дони заради „Не на страха“

Блиц Новини
1

Кадър видео БТВ

Дони разказа случка е от далечната 1996 г., когато се ражда идеята за обществено движение „Не на страха“. Тогава се опитали да го сплашат, като е получавал заплахи и опит за атентат пред жилището му.

„Посипаха стълбището в дома ми с взривна смес. Вероятно неуки хора са го направили и не се стигна до взрив. Но е възможно да са искали само да ме сплашат“, това разкри Дони в сутрешния блок на bTV.

 

„Тогава видях дечица на улицата, които се стреляха на игра и се наричаха с имената на тогавашните мутри. Дадох си сметка, че едно време ние си играехме на Ботев и Левски, а сега ми се видя повече от странно малчугани да си играят на мафиоти. Близките ми живееха в този страх и реших, че нещо трябва да се направи“, каза Дони.

След като събрал над 100 000 подписа в подкрепа на идеята си „Не на страха“, изпълнителят на „Уморени крила“ получавал множество заплахи по телефона.

„Дори и предложение от същите тези хора, чиито имена използваха децата на улицата, да се видим. Отказах, няма какво да си кажем“, допълни певецът.

И до днешен Дони оставал най-добрият приятел на дългогодишната си дуетна половинка Момчил. Въпреки писмото на Дони, с което той слага край на музикалния тандем през 2000 година, което Момчил дори не помни къде е.

Да! Знам. 10-15 екрана кандърми и накрая 50% намаление и купи за 69!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!