fbpx

Алекс Сърчаджиева: Това, че времето лекува, е пълна глупост

Блиц Новини
3

кадър БНТ

„Не знам какво означава да надмогнеш страданието. Болката остава завинаги, просто човек се научава да живее с болката. Това, че времето лекува, според мен са пълни глупости, когато човек ти липсва, това е за цял живот“, това сподели актрисата Александра Сърчаджиева в разговор в студиото на БНТ. Алекс разкрива душата си пред публиката в новия си спектакъл „На живо“, създаден по събития от нейния личен живот. Премиерата е след броени дни.

„Много се вълнувам и много ме е страх, защото всичко започна като една мечта, очакване нещата да се случат и – ето сега… Много ме е страх дали ще се справя, защото наистина искам да покажа себе си – такава, каквато хората не ме познават, с моите битки“, сподели Сърчаджиева.

„Хората ще чуят неща, които са вътре в моето сърце от години и които никога не съм казвала през живота си“, допълни тя.

„Смятам, че ще помогна на себе си чисто емоционално, защото много се стегнах, когато Иван си отиде и трябваше да го направя, защото имам дете, призна Александра за момента, в който загуби своя любим и баща на дъщеря й – актьорът Иван Ласкин. Обаче много вярвам, че освен на себе си, чисто емоционално ще помогна и на някой друг“, допълни Сърчаджиева.

„Човек трябва да е наясно, че винаги има някой друг, на когото му се случват много по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки човек неговите трагедии са най-гадни, но в крайна сметка, това е животът, животът е едно колело“, смята актрисата.

 

Да, и аз мисля , че болката остава !Но с времето се смалява и отива на по-заден план – казват някъде в подсъзнанието/ако има такова въобще освен в главите на фройдистите/.И новият приятел не замества стария.Ноооо…само с миналото не се живее,особено ако си млада и красива като теб!Детето , личните духовни и физически потребности искат широко отворени очи за „тук и сега“ и за бъдещето.Това съвсем не накърнява образа на скъпото загубено.Спектакълът е една действена психотерапия.Целият живот е само пред нас!

Алекс ти си прекрасен човек,слънчева,лъчезарна,излъчваш доброта и нежност!Желая ти здраве и безброй успехи в личния и обществен живот!

Времето не лекува, напротив, засилва мъката, защото разбираш , че няма да го видиш , никога !!В началото си в шок , после … всичко е мъка , мъка !!!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!