fbpx

„Черно море“ и „Левски“ завършиха 0:0

Блиц Новини

Снимки chernomorepfc.bg

Черно море и Левски изиграха приятен за окото мач, в който обаче липсваше най-важното. Двубоят от 23-тия кръг на efbet Лига на стадион “Тича” завърши 0:0, като ще се запомни с куп положения пред двете врати. В 83-тата минута за втори жълт картон бе изгонен капитанът на варненци Даниел Димов.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на Иван Василев, а феновете на „моряците“ му отдадоха последна почит и с плакат, на който пишеше „Почивай в мир, Катил“.

Левски започна агресивно срещата и в 8-ата минута след груба грешка на Даниел Димов, топката попадна в Билал Бари, който напредна сам срещу вратаря на Черно море, но Георги Георгиев успя да спаси. Само 4 минути по-късно “сините” отново създадоха сериозна опасност пред вратата на Черно море. Билал Бари засече с глава центриране от корнер, но Георгиев отново успя да спаси с една ръка. Александров се опита да направи добавка, но при изчистването от страна на Цветомир Панов, играчът на гостите падна на терена и гостите поискаха дузпа, но претенциите им не бяха уважени.

В 15-ата минута Михайлович бе изведен отляво и стреля по диагонала, но отново Георгиев показа рефлекс и спаси. В 26-ата минута гостите центрираха от статично положение, Георги Александров върна с глава към Тома Даске, който стреля опасно, но бранител на Черно море изби. Последва нов удар на Билал Бари, който отново бе отразен от стража на “моряците” Георги Георгиев.

В 33-ата минута Цветомир Панов центрира в наказателното поле, където Илиан Илиев стреля с глава, но в аут. Само минута по-късно Черно море открадна топката в центъра на терена и бързо организира опасна атака. Родриго получи отдясно, навлезе в наказателното поле и стреля силно, но малко не му достигна да намери очертанията на вратата.

В 39-ата минута Васил Панайотов стреля от пряк свободен удар, но топката профучава на сантиментри от напречната греда. В 40-ата минута Мартин Петков засече с крак центриране отдясно, но прати топката високо над вратата. В последната минута на първата част Родриго пробва с левия крак техничен удар по диагонала, но той отново е неточен.

В 64-тата минута Илиан Илиев центрира много добре към Васил Панайотов в наказателното поле, който стреля, но право в ръцете на Микулич. Само минута по-късно хубав пробив на Илиан Илиев отдясно завърши с удар по диагонала, но Микулич изби в корнер.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!