fbpx

8:40. Борисов сам шофира по бъдещата „Хемус“: Говорят ми за фугата на „Графа“

реклама

Виждаш ли как става магистралата: так-так-так-так, обяснява премиерът, тръгнал рано на инспекция

Часът е 8:40 сутринта. Абонираните за страницата на премиера Бойко Борисов във фейсбук получават съобщение: Boyko Borissov is live. Първите кадри от въпросното живо включване показват изкопни дейности, министър-председател не севижда на хоризонта. Снимащият се вози на задната седалка на автомобил. Изведнъж откъм шофьорското място се чува:

„Виждаш ли как става магистралата: так-так-так-так. Така както го гледаш, август месец ще го свършат. А едно време са стигнали до Правец (където е резиденцията на Тодор Живков, б.р) и са спрели“.

 

Гласът принадлежи на Борисов. Очевидно премиерът е все още верен на маниера още от първия си мандат, който ужасяваше служителите на НСО – сам да управлява автомобила си. Става ясно, че инспектира отсечка от строящото се в момента продължение на автомагистрала „Хемус“, пише clubz.bg.

реклама

„В сезона това ще спестява половин час – тази отсечка“, продължава да разяснява на събеседниците си – мъж и жена (навярно гард от НСО и шефката на пресцентъра Севделина Авнаудова) Борисов докато шофира по бъдещия аутобан, по който видимо в момента се работи.

„Път през скала. Пък после като отидем в студиата викат „стига сме говорили за магистрали, дай да си говориме за фугата на „Граф Игнатиев“, иронизира премиерът.

„Инспекцията“ е в участъка между Боаза и пътя Велико Търново-Русе. Возенето се превръща в своеобразно интервю с въпроси от типа на „Кога ще стане готово?“, „Откъде ще се минава“.

 

реклама
loading...

МАГИСТРАЛАТА МИНАВА ПРЕЗ ХУБАВИ МЕСТНОСТИ.ШЪОФИРАНЕТО ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ТАМ.ДАНО СА ПОМИСЛИЛИ И ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА ЖИВОТНИТЕ .ПОЗДРАВИ .

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Търси се спешно плазма във Варна за баща на две малки деца. Вече изгуби брат си и майка си

реклама „Моля – помогнете на адв. Пламен Велчев да опази втория си син! Не може да съществува толкова мъка ! Познавам и двамата му синове – единият, Герман – на 30 г загуби битката с вируса. Майка му Роси – също! Търси се рековалесцентна плазма от преболедували Ковид-19, за Сава …

Новини
Фон дер Лайен: Първата Covid ваксинация в Европа е възможна до края на годината

реклама Снимка профил туитър Това съобщи председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и че ЕС вече е осигурил около два милиарда дози ваксини срещу коронавирус и че първите граждани от блока ще могат да бъдат ваксинирани преди края на декември. По-рано през деня обаче „Файненшъл таймс“ цитира свои …

Новини
С Ковид почина директорът на начално училище в Омуртаг

реклама Снимка pixabay Още един преподавател и директор на училище мина в статистиката на жертвите на коронавируса. Директорът на Второ начално училище “Васил Левски” в Омуртаг Татяна Петрова е починала от COVID – 19 Днес ще бъде погребението на 60-годишната жена, потвърди началникът на Регионалното управление на образованието /РУО/ Елка …