fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Преди няколко дни се проведе поредното издание на конкурса „Мисис Баба“. Той бе спечелен от 52-годишната варненка Сияна Йорданова, но истинският фурор бе направен от 78-годишната д-р Рада Велинова, която стана втора подгласничка на победителката.

Тя бе с младежки модерна пънк прическа, а цветът на косата й бе розов. Лекарката от Нова Загора разкри на какво се дължи младежкия й дух и вид.

„На 78 години съм и тежа 60 килограма. Как поддържам формата си? Всяка сутрин първо минавам през кантара. Не следя калории. После правя бързо ходене около час в парка, обикалям г.о Прибирам се, пия чаша топла вода с лимон. Рецептата за добрата ми форма е „ходи много, яж малко, обичай безкрай“, сподели тя пред БТВ.

Д-р Велинова каза още как се е стигнало до решението й да участва в конкурса: „Миналата година исках да се явя, но много късно разбрах, че се провежда на Бабин ден, 21 януари. Когато видях в интернет, вече беше 25-26-ти, изпуснала съм срока. Но тази година реших да не се отпускам. Моят мъж въобще не даваше. Аз си направих CV-то тайно. С една снимка настояща, и го пуснах по имейл. Участничките бяха над 30, като сложим международното участие. Имаше много чужденки, които се състезаваха за „Mrs Grandma Universe“ и „Grand miss Universe“, разказа втората подгласничка в конкурса.

„Аз съм така и в ежедневието, с тази прическа. Сменям цветовете на косата много често – от розово, синьо, лилаво, даже и зелено. За положителното ми емоционално състояние – това е натура и е генетично, така беше майка ми. Имам две дъщери и четирима внуци. Много се гордеят с мен. Надявам се и догодина да бъда на конкурса и, дай Боже, да спечеля. Рецептата ми за живота е сън, приятели, партита, силна храна и чаша вино“, завърши Велинова.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!