fbpx

Гонят туристи от плажа в Дюни

Концесионер на малкия плаж с дължина около 300 метра южно от луксозната брегова ивица пред двата 5-звездни хотела на курорта Дюни се оказа самият собственик на комплекса, пише „Флагман„.

Мъж изпратил снимки на две табели два часа след репортаж на медията, в който показат как без никаква причина от този плаж биват прогонвани всички летовници, желаещи да ползват зоната с чадърите.

Те са отпращани да лежат в свободната от чадъри площ между този плаж и започващия същински плаж пред к.к. Дюни.На табелите ясно е записано, че зоната е охраняема, името на концесионера и изискванията на водно-спасителната служба.

„Гаврата с всички гости на тази плажова ивица продължава до късния следобед – всеки, който приближаваше чадърите, не само червените, но и зелените с шезлонзи, бива отпращан да лежи директно под слънцето по необясними причини“, пише читател в писмо до редакцията.

Днес са били разочаровани стотици хора, между които имаше болни, малки деца и чужденци. Всички не разбираха защо не могат да ползват чадърите и шезлонзите, въпреки че имат готовност да си платят каквато и да било цена.

Българина не става за търговец !
НЕ става и да прави и туризъм !
Остава си овца и роб,като ходи да гласува под строй за тези,които го лъжат и крадат!!!

На изгонените от плажа препоръчвам да отидат в Гърция или в Турция. Там хем е по-евтино,хем чадъра и шезлонга са безплатни за ползване.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!