fbpx

Дневен хороскоп: Ненужни изненади за една от зодиите днес, друга ще срещне голямата любов

Източник: Lamqta.com

Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Телец
Днес ще Ви е доста трудно да запазите спокойствие – този ден е свързан с рязко увеличение на количеството на раздразняващите фактори. И работата е не само в неблагоприятните обстоятелства, но и в хората, на които, изглежда, доставя удоволствие да Ви дразнят. Старайте се, да не влизате в спорове със странични хора, както и да не се обиждате на близките си – това е единственият начин да избегнете нервното претоварване и стреса. Ако позволите да Ви провокират, целият ден ще пропадне: преживяванията и неприятните размишления няма да Ви позволят да се съсредоточите на нещо полезно.

Близнаци
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Рак
Ако отказвате да признаете, че нещата не са съвсем така, както трябва, това съвсем не значи, че в живота Ви всичко върви отлично. Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата реалност, но едновременно с това изпускате от поглед много прекрасни неща. Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи днес, и затова престанете да избягвате ререшаването на проблемите – това е само напразна загуба на време. Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на истинския живот . Обезателно ще успеете!

Лъв
Днес умението да се намесвате в чужди работи своевременно, макар и не особено тактично, ще Ви е много необходимо. Съвсем не би било добре, ако днес не направите всичко, което зависи от Вас: да помагате, подкрепяте, увещавате, помирявате…. Разбира се, такъв ден съвсем не би могло да бъде наречен лек и лесен, и вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Само че чувството за изпълнен дълг ще помогне да запазите доброто си настроение. Не очаквайте незабавна отплата за свършеното днес. Тя ще дойде малко по-късно, и ще се окаже доста неочаквана.

Дева
Любовният влак пристига на гарата и се спира точно пред Вас! Ще Ви се падне не малко нежност. Отговорете със същото. Помнете, че любовта приема най-разнообразни форми, а този прилив на положителна енергия може да произлиза от член на Вашето семейство, от прияте, и даже от рядко благороден колега! Зад тази топлота на стоят някакви скрити мотиви, а просто тя е израз на ценността, която Вие с присъствието си придавате на живота на някого. Изпратете подобно послание на човека, когото обичате.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво ще си мисли за Вас широката общественост, а и за Вашия любим човек. Каквото и да си мисли тя, главно за Вас ще бъде неговото щастие, а останалото, в сравнение с това ще се окаже просто някаква дреболия. , за която няма дори да искате да мислите.

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог
Може да се раздавате, а може и да правите това прекалено много. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате удовлетворени, ако не се потопите напълно в това, което правите. В същото време трябва да се убедите, че към края на деня ще имате в остатък достатъчно енергия, за да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както подобава. Ако нямате сили за това, значи нещо спешно трябва да се промени.

Водолей
Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с големи загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-добър ще бъде прагматичния подход. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а след това може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате определено време с приятели, за да си отдъхнете от всички онези важни въпроси.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!