fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени.

Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за негова сметка и се опита да се държи любезно.

Ситуацията сигурно ще бъде обсъдена довечера с жена му Марина Цекова.

„Женско царство, женско парти! Аз на този красив фон мога да си почивам, вие си говорете“, това обяви доволен от себе си Златимир Йочев.

„Благодаря, че ни нарече фон“, засече го на мига Мария Цънцарова. Злати тръгна да се оправдава, че е направил комплимент, че „фонът“ е красив, като само се закопа допълнително. „Знаех си, че трябва да си меря приказките“, въздъхна водещият, осъзнавайки, че каквото и да каже в тази ситуация, ще бъде използвано срещу него.

Спортната журналистка Станимира Атанасова пък заяви, че ситуацията на канапето напомня за „Ергенът“.

Къде са ти розичките?“, подскочи Натали Трифонова, усетила, че заяждането със Злати ще е гвоздеят на предаването. Той пък заби поглед в коледната декорация като за спасение. „Добре, след ефир – цветя“, промърмори вече засрамен водещият.

„Втора грешка за 30 секунди!“, довърши го Цънцарова.

Само съпругата на Маестрото се смили над водещия

Новинарката Виктория Готева-Димитрова реши да се притече на помощ на колегата си и каза в ефир, че Златимир е подарявал цветя на колежите си, дори и без повод, само за да им подобри настроението. Йочев само уточни, че не подарява никога рози, защото не ги харесва.

След това Йочев трябваше мирно да изчака обсъждането класация на най-готиния плешив мъж в света и планетарния успех на Тейлър Суифт. „Хороскопа ѝ за тази година явно е много добър“, опита се да включи в разговора Злати.

„Ти сега си търсиш женски теми, така ли? Хороскопи?“, захапа го отново Цънцарова, а колегата ѝ отговори, че просто се стреми да оцелее в обстановката в студиото. „Има напредък, от фон – обстановка“, закачи го Виктория.

Злати Йочев беше докаран да положение да моли колегата Митко Тасев да го спаси от жените. Той обаче се включи с доволна усмивка от чак Лас Вегас, колкото да покаже зала „Сферата“, която е новата световна сензация там.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!