fbpx
Блиц Новини

кадри Фейсбук/Ева Кикерезова, Инстаграм/Натали Трифонова: 37-годишната Ева Кикерезова заби Натали Трифонова със снимки от плажа в Гърция

Лятото започна и с това социалните мрежи взеха да се пълнят вече със снимки от плажа.

На най-голям интерес се радват кадрите на известните български красавици, познати от екрана.

Конкуренцията – както всяко лято, е особено сериозна между хубавите лица на времето в телевизиите.

Може да се каже, че в началото на сезона синоптичката на БНТ Ева Кикерезова излезе с едни гърди пред колежките си.

Включително и звездата на БТВ Натали Трифонова.

Ева пусна снимки на себе си и децата да ядат сладолед на плажа. Феновете ѝ веднага се прехласнаха и започнаха да я хвалят:

„Най-красивото бижу на плажа в момента 100% съм сигурен“.

„И аз бих се разтопил така от толкова хубост“.

Кикерезова явно не е променила отрицателното си отношение към българските курорти и почива в Гърция.

Припомняме, че миналата година стана истински скандал с неин коментар в социалните мрежа, че у нас не си заслужава да се ходи на море.

„Морето е мръсно, за въздуха да не говорим, цените са много по-високи от Гърция и Турция, за обслужването даже няма да отварям дума“, това написа преди около година синоптичката на БНТ.

Думите ѝ доста сериозно разделиха хората – едни я хвалеха за честността.

Други пък коментираха, че не е достойно да се обижда туризма ни. А дори и да има проблеми, те не трябва да се навират в лицето непрестанно.

Ева Кикерезова едва ли ще се повлияе от хорските мнения, още повече, че взема решения не само за себе си, а за цялото семейство.

Феновете със сигурност ще дебнат за още нейни плажни снимки, които сигурно ще са поне на нивото на кадрите от предни лета.

А като споменахме Натали Триефонова, тя всъщност се пусна по бански още през април.

Тя обаче се беше снимала на топъл басейн с минерална вода, така че това не се брои за плажна снимка.

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

error: Content is protected !!