fbpx

3-месечна Немска овчарка плаче със сълзи, изоставена от семейството си в приют за умъртвяване

Незабавни статии

Кадри: Saving Carson Shelter Dogs

3-месечна немска овчарка разплака мрежата. Сидни се разплака със сълзи, изоставена в приют, където се умъртвяват неосиновените кучета.

Животните се нуждаят от любов, храна и подслон, като нас, хората.

външна реклама

Едно куче си мислеше, че е намерило всички тези неща, че и повече, когато бе взето от семейство.

Това обаче не се оказа истина.

Семейството изостави кучето си Сидни, когато тя беше само на три месеца.

Сидни премина от грижовен дом до студена кучешка къщичка в приюта за животни Карсън в Калифорния. Тя не разбра какво е направила погрешно и започна да плаче, когато разбра, че е загубила дома си, съобщава androdass.com.

Най-лошата част от тази сърцераздирателна история е, че семейството не е имало конкретни причини да се откаже от кучето. Те просто не я искали повече.

Някои хора нямат никакво чувство за отговорност към другите.

Тъй като семейството не си направи труда да потърси друг дом за Сидни, тя бе пратена в приют, в който се извършва умъртвяване.

Тя е изправена пред тежка съдба – освен ако не намери любящо семейство, което да я осинови.

Сидни е сладко куче, тя е любезна и добродушна като темперамент. Никой не разбира как тези хора могат да я оставят там.

За съжаление подобни неща се случват твърде често. Според Американското дружество за превенция на жестокостта към животните или ASPCA, „Приблизително 6,5 милиона животни-придружители влизат в приютите за животни в САЩ в цялата страна годишно.“ Това число е поразително.
Надежда обаче има. ASPCA съобщава, че приблизително 3,2 милиона домашни любимци се осиновяват всяка година. Хубавите и уютни сърца на любящи собственици на домашни любимци спасяват почти половината домашни любимци, които са настанени в тези приюти.

Тези цифри доказват, че когато става дума за помощ на бездомни животни, всеки акт на доброта е от значение.

За щастие, историята на Сидни има весел край.

Около седмица след пристигането си в приюта Сидни е осиновена. Спасителна организация, наречена Saving Carson Shelter Dogs, сподели видео на Сидни, което помогна да се привлече вниманието към тежкото й положение.

Спасителният екип върши невероятна работа, за да намери домове за застрашените кучета в този приют. За щастие те бяха готови да намерят дом и  за Сидни.

Въпреки че Сидни загуби първия си дом, всички са щастливи, че вече има ново семейство.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Сашо Кадиев към Иво Димчев по БТВ: Ти нали си гей?

кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи странен преход към личните теми в разговора с артиста и певец Иво Димчев, който гостува в студиото на bTV. По темата за връзките, Сашо директно попита: „Ти нали си гей?“ външна реклама Иво Димчев потвърди това, даже допълни, че е „мега …

Незабавни статии
Анджи загина в опустошително цунами на Тонга, докато спасява кучетата си

Снимки: Фейсбук, Angela Glover, Potungaue Koloa Fakaenatula Тялото на британка, изчезнала на остров Тонга, беше намерено от съпруга й. Той ръководеше групата за издирването й, след като тя беше отнесена от опустошителното цунами. Тя е първият човек, за който се знае, че е загинал при бедствието, предизвикано от вулканично изригване. …

Незабавни статии
Иво Димчев шокира Холивуд: Американците не искат да са в Рая, ако Тръмп е там

кадър bTV Българският артист и певец Иво Димчев разказа по bTV за гастрола си в Лос Анджелис, САЩ, където е изнасял домашни концерти. Той не за първи път е в Холивуд, но се оказало, че там помнят предишните му изяви още преди пандемията. Скандалният Димчев, който не се съобразява с …