fbpx

2 месеца след смъртта на Ласкин Алекс Сърчаджиева била помолена да направи странна услуга

Новини
3
реклама

Кадър видео Нова ТВ

Повод за гостуването на Александра Сърчаджиева в студиото на Нова ТВ е участието й в последната част на сериала „Откраднат живот“, наречен „Финалът“.

Само два месеца след смъртта на Иван Ласкин близък приятел на Александра Сърчаджиева я помолил да му направи услуга. Бил страшно влюбен в приятелката си и настоял актрисата да разкаже пред група хора някаква история – такава била част от изненадата му. Сърчаджиева била на ръба да му откаже – нямало как да говори вдъхновено, след като самата тя страда дълбоко в този момент. В крайна сметка се съгласява. Когато отива на уреченото място, се оказва, че е зала, пълна с хора.

„Обясниха ми, че дори връщали желаещи, нямало как да влязат всички“, каза актрисата по Нова тв. И започнала да им разказва за себе си.

„Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други.“ Така й хрумва идеята да разкаже живота си в спектакъл. Сценарият е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев – Шошо. Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си, каза още Сърчаджиева.

Премиерата ще е в края на март или април. Дотогава обаче актрисата ще се появи на малкия екран в последния сезон на „Откраднат живот“, наречен „Финалът“. Тя влиза в ролята на коремен хирург и дъщеря на зам.-министъра на здравеопазването.

Затова и през цялото време не е сигурна защо е взета на работа – дали заради баща си, или заради способностите си. „Това я прави малко дразнеща“, казва Сърчаджиева. В ролята на баща й влиза звездата Любо Нейков. За него участието в сериала е за първи път, докато тя вече имаше мимолетна, но важна роля в първия епизод на първия сезон – изигра младата д-р Кръстева (Янина Кашева), която участва в подменянето на бебетата.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...

Най тъжната жена в Б я голяма работа като че ли другите хора не са изживява ли тъжни моменти

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Проф. Рачев: Динамично мартенско време през месеца с по-малко валежи

реклама Кадър видео БТВ След хубавото и топло време днес, утре се очаква рязка промяна. Със вятър от север ще нахлуе студен въздух и ще понижи значително температурите. На 8, 9 и 10 март в България се очаква сняг, това прогнозира по bTV климатологът проф. Георги Рачев. Времето ще се …

Новини
Булевард България: „Работникът“ с премиерското сако е общински съветник от ГЕРБ

реклама Кадър видео ФБ PR-ите на Борисов представиха мъжа като строителен работник. „Работникът“, който получи като подарък сакото на премиера Бойко Борисов по време на вчерашната му инспекция на участък от АМ „Хемус“, всъщност се оказа общински съветник от ГЕРБ във варненската община Суворово, пише сайтът boulevardbulgaria.bg. PR-ите на Борисов …

Новини
Държавата ще компенсира родители, за чиито деца няма места в общински или държавни градини

реклама Снимка pixabay Държавата ще възстановява платените от родителите средства за обучение и отглеждане до размера на утвърдената от министъра на образованието и науката сума, като ще трябва да предоставят съответните договори и платежни документи за извършени разходи. Родителите на деца в предучилищна възраст, неприети в общински или държавни детски …