fbpx

Любо Нейков нападна новите известни и разплака Деси Банова-Плевнелиева

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Любо Нейков нападна остро риалити форматите и инфлуенсърите, които според него се занимават с безсмислени неща. В интервю с Деси Банова-Плевнелиева по Нова телевизия комикът нападна звездите с “инвазия в устните” и техните занимания.

„Притеснявам се, че даваме поле на извява и внимание на хора, които не заслужават… Продължаваме да каним по студиата хора с инвазии в устните, които с нищо не са интересни, по дяволите! Те нямат никакви умения. Не ме интересува как пазаруват в хлебарницата или плод-зеленчука, това не ми е интересно, не ми е любопитно… Не ми е интересно какви маратонци, тениски и шорти си купуват, това не е важно! Други неща са по-важни”, това каза Любо Нейков.

Според актьора ценностната ни система е обърната и затова неговото поколение е длъжник на младите. Той заяви, че в телевизията трябва да се виждат повече големите ни спортисти като Григор Димитров, като златните ни момичета в шахмата и в художествената гимнастика, както и учители Тео Теодосиев.

„Трябва да насочим цялото си внимание към децата, да ги научим кое правилно и кое не, да слушат хубава музика, класическа…”

Интервюто с Деси Банова-Плевнелиева беше доста емоционално за Нейков. Комикът сподели много трудности и загуби на близки хора, които е преживял.

 

„Убеден съм, че майсторите на хумора са минали през трагедия. Не можеш да измъкнеш хумора, ако не си бил много наранен и не си минал през болката”, сподели той.

И ако Любо Нейков успя да сдържи сълзите си, в края на разговора самата Банова-Плевнеливе се просълзи от емоционалната среща.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!