10 жестоки закона на любовта, които не можете да избегнете

Новини

Всички връзки се изменят с течение на времето. Колкото по-дълго сте заедно с някого, толкова повече промени ще настъпят. Някои от тях могат да бъдат страшни или притеснителни. Ако се вгледате в тях обаче, ще видите, че те чисто и просто са нов етап от вашата любов, пише „Обекти“.

Например…

10. Доверието е изключително крехко

Всички връзки се основават на доверие. Понякога то може да изглежда наистина солидно. Това обаче е измамно и опасно чувство, тъй като доверието между двама партньори може да бъде разбито особено бързо и лесно.

9. Понякога и двамата ще бъдете отегчени

Само в мечтите идеалната двойка върши всичко заедно и никога не се отегчава. В реалността прочитането на книга или среща с приятели може да изглежда много по-интересна от вечер, прекарана с партньора. Това не означава, че между двама ви се е образувала дистанция. Просто си дайте възможност да прекарате малко време по отделно и много скоро отново ще се забавлявате заедно.

8. Не винаги ще сте на една и съща страна

Дори и да сте единодушни по всички важни решения в живота ви, рано или късно ще настане време, когато и двамата ще стоите на отсрещните страни, отстоявайки принципите си. Важно е да не се ядосвате на любимия си човек. Опитайте се да намерите изход от ситуацията заедно.

7. Бракът и децата не са решение, а предизвикателство

Много хора имат погрешната представа, че бракът ще заздрави връзката им, или пък че децата ще запълнят дупките във взаимоотношенията им. И бракът, и родителството са изключително трудни тестове. Това е нормално. Както сте усвоили карането на колело, така и ще се научите да бъдете добър партньор и родител. Да, от време на време ще падате, но с течение на времето ще ставате все по-добри.

6. Няма да бъдете привлечени един към друг вечно

Една връзка е изключително страстна единствено в началото. Страстта си отива и любовният живот става значително по-спокоен. Понякога това може да е проблем. Най-важното нещо е да не се отчайвате и да не си мислите, че вероятно не сте един за друг. Заедно може да поправите всичко.

5. Понякога ще се чувствате самотни

Може и да си мислите, че връзката (и дори бракът) са антипод на самотата. Това обаче не е съвсем вярно. Понякога ще се чувствате самотни. Ще ви се струва, че никой не ви разбира, че на никого не му пука за вас. Всеки преминава през подобни периоди в живота си, без значение дали е сключил брак или не.

4. През главата ви ще ви минават странни мисли

„Да се разведа ли?“, „Дали щях да бъда по-щастлив човек с някой друг?“. Подобни мисли могат да минат през главата и на най-щастливите двойки. Хората често разсъждават за подобни неща вечер или когато се чувстват самотни. Подобни въпроси са от толкова голямо значение, колкото и тези от типа „Какъв щеше да бъде животът ми, ако се бях родил/а във Франция?“.

3. От време на време ще изгубвате връзката помежду си

Понякога ще имате чувството, че вие, вашата съдба и сърцето ви са свързани с човека, когото обичате. Друг път обаче тази връзка ще изчезва. Това е нормално. Най-вероятно просто сте изключително уморени.

2. Ще се наранявате един друг

Никой не може да ви нарани толкова силно, колкото човекът, който обичате. Взимате думите му/й присърце. По време на разправия партньорът ви може да използва точно онези думи, които най-много ще ви наранят. Вие също. Най-важното нещо в случая е да се справяте с проблемите, веднага щом се появят. Не чакайте да стане твърде късно.

1. Любовта не може да оцелее самичка

Много хора твърдят, че „любов“ може да бъде и глагол. Това е действие, не само чувство. Трябва да работим върху връзката си. Заедно. Само единият партньор не може да запази огъня жив твърде дълго.

Източник: BrightSide

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Вече можем електронно да проверим за фишове за глоби от КАТ

В Системата за сигурно електронно връчване (ССЕВ) на Държавна агенция „Електронно управление“ са достъпни две нови справки на МВР за физически лица. Едната е за проверка на задължения по фиш за извършено нарушение по Закона за движението по пътищата и Кодекса за застраховането, пише Актуално. Гражданите имат възможност да направят …

Новини
На първо четене: Държавата влиза на пазара на горива

На първо четене парламентът подкрепи предложението на правителството за създаване на Държавна петролна компания. Тя ще може да създава и поддържа складове за горива и да изгражда верига от бензиностанции. Законодателната инициатива срещна широка подкрепа в Народното събрание, съобщи БНР При обсъждането на предложението на правителството за законови промени, чрез …

Новини
Петя Дикова и Илиян Любомиров очакват второ дете

Това сподели поетът в профила си във Фейсбук. „Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм., написа той под …