fbpx

10 жестоки закона на любовта, които не можете да избегнете

реклама

Всички връзки се изменят с течение на времето. Колкото по-дълго сте заедно с някого, толкова повече промени ще настъпят. Някои от тях могат да бъдат страшни или притеснителни. Ако се вгледате в тях обаче, ще видите, че те чисто и просто са нов етап от вашата любов, пише „Обекти“.

Например…

10. Доверието е изключително крехко

Всички връзки се основават на доверие. Понякога то може да изглежда наистина солидно. Това обаче е измамно и опасно чувство, тъй като доверието между двама партньори може да бъде разбито особено бързо и лесно.

9. Понякога и двамата ще бъдете отегчени

Само в мечтите идеалната двойка върши всичко заедно и никога не се отегчава. В реалността прочитането на книга или среща с приятели може да изглежда много по-интересна от вечер, прекарана с партньора. Това не означава, че между двама ви се е образувала дистанция. Просто си дайте възможност да прекарате малко време по отделно и много скоро отново ще се забавлявате заедно.

8. Не винаги ще сте на една и съща страна

Дори и да сте единодушни по всички важни решения в живота ви, рано или късно ще настане време, когато и двамата ще стоите на отсрещните страни, отстоявайки принципите си. Важно е да не се ядосвате на любимия си човек. Опитайте се да намерите изход от ситуацията заедно.

7. Бракът и децата не са решение, а предизвикателство

Много хора имат погрешната представа, че бракът ще заздрави връзката им, или пък че децата ще запълнят дупките във взаимоотношенията им. И бракът, и родителството са изключително трудни тестове. Това е нормално. Както сте усвоили карането на колело, така и ще се научите да бъдете добър партньор и родител. Да, от време на време ще падате, но с течение на времето ще ставате все по-добри.

6. Няма да бъдете привлечени един към друг вечно

реклама

Една връзка е изключително страстна единствено в началото. Страстта си отива и любовният живот става значително по-спокоен. Понякога това може да е проблем. Най-важното нещо е да не се отчайвате и да не си мислите, че вероятно не сте един за друг. Заедно може да поправите всичко.

5. Понякога ще се чувствате самотни

Може и да си мислите, че връзката (и дори бракът) са антипод на самотата. Това обаче не е съвсем вярно. Понякога ще се чувствате самотни. Ще ви се струва, че никой не ви разбира, че на никого не му пука за вас. Всеки преминава през подобни периоди в живота си, без значение дали е сключил брак или не.

4. През главата ви ще ви минават странни мисли

„Да се разведа ли?“, „Дали щях да бъда по-щастлив човек с някой друг?“. Подобни мисли могат да минат през главата и на най-щастливите двойки. Хората често разсъждават за подобни неща вечер или когато се чувстват самотни. Подобни въпроси са от толкова голямо значение, колкото и тези от типа „Какъв щеше да бъде животът ми, ако се бях родил/а във Франция?“.

3. От време на време ще изгубвате връзката помежду си

Понякога ще имате чувството, че вие, вашата съдба и сърцето ви са свързани с човека, когото обичате. Друг път обаче тази връзка ще изчезва. Това е нормално. Най-вероятно просто сте изключително уморени.

2. Ще се наранявате един друг

Никой не може да ви нарани толкова силно, колкото човекът, който обичате. Взимате думите му/й присърце. По време на разправия партньорът ви може да използва точно онези думи, които най-много ще ви наранят. Вие също. Най-важното нещо в случая е да се справяте с проблемите, веднага щом се появят. Не чакайте да стане твърде късно.

1. Любовта не може да оцелее самичка

Много хора твърдят, че „любов“ може да бъде и глагол. Това е действие, не само чувство. Трябва да работим върху връзката си. Заедно. Само единият партньор не може да запази огъня жив твърде дълго.

Източник: BrightSide

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Министър Ангелов: Хотелиерите или ресторантьорите нямат значение за мен

реклама Кадър видео Нова ТВ Моят дълг е към всеки български гражданин да запазим и съхраним неговия живот. Заплаха по отношение на мерките няма да доведе до резултат. Хотелиерите или ресторантьорите нямат значение за мен. Искам само да бъда полезен за българските граждани. Това заяви на брифинг министърът на здравеопазването …

Новини
Обмислят график за връщане на учениците в клас

реклама Снимка pixabay Лансират се много идеи как големите ученици да могат да се върнат безопасно в училище. Големите ученици да учат по 3 седмици присъствено и по още 3 седмици – онлайн. Това е последната идея, която ще се обсъжда малко по-късно днес между здравния министър, просветния министър, МОН …

Новини
Все повече българи желаят да се върнат в България заради ваксинация

реклама Снимка pixabay Готовност да се върнат за ваксиниране у нас вече изразяват доста българи, които от години живеят зад граница. Макар и в чужбина да могат да се ваксинират, реално ще имат достъп до имунизацията в края на годината или дори през 2022 г. Заради това масово в социалните …