fbpx

​Търсят 10 служители за тлъсти заплати в Митница Лом

Агенция „Митници“ обяви конкурс за 10 служители за звеното си в Лом, научи BulNews.bg.

Първата вакантна длъжност е за разследващ митнически инспектор в отдела по митническо разузнаване и разследване. Там минималната заплата, от която стартират назначените, е 900 лева. Кандидатите трябва да имат висше образование степен магистър, с V младши ранг и минимум една година професионален опит. Професионалната област, която се търси за длъжността е социални, стопански и правни науки с професионално направление „Право“ с придобита юридическа правоспособност. Задачата на бъдещия инспектор е да осъществява разследване или отделни действия по разследването на престъпления за ДДС от внос и акцизи и други.
В митницата се търсят и 4-ма инспектори в сектор „Пътни такси и разрешителен режим“. Кандидатите трябва да имат висше образование в областта на „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“ и „Технически науки“. Те ще трябва да извършват административното обслужване законосъобразно, своевременно и точно, както и да предоставят на гражданите необходимата информация с оглед защитата на техните законни права и интереси при спазване на нормативните изисквания. В задачите им фигурират и митническия надзор и контрол, както и пряко осъществява митнически надзор и контрол и други. Професионален опит не се изисква. Минималният размер на основната заплата за тази позиция е 800 лева.
Търсят се и двама митнически инспектори в отдела за борба с наркотрафика. Кандидатите трябва да имат завършено висше образование със степен бакалавър в сферата на „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“, „Сигурност и отбрана с професионално направление „Национална сигурност“ и „Технически науки“. За тази позиция също не се изисква професионален опит, а минималният размер на основната заплата е 800 лева. Задачата на митническите инспектори е да извършва административното обслужване законосъобразно, своевременно и точно. Те трябва да  предоставя на гражданите необходимата им информация, да извършват различни дейности в областта на митническия надзор и контрол и други.
Обявени са две свободни позиции и за сектора по оперативен контрол, за които изискванията и заплатите са същите като за кандидатите за борба с наркотрафика.
Търси се и един митнически инспектор в сектор „Разузнавателна информация и анализ на риска“. Кандидатите за поста трябва да покриват същите изисквания както от предходните позиции, като заплащането е идентично. Реалната заплата за всяка една от позициите ще се определя според професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсите ще се проведат на три етапа – практически изпит, психологическо изследване и интервю. Документи за свободните работни места могат да се подават до 25 юни. Повече информация за всеки един от конкурсите можете да намерите на интернет страницата на Агенция „Митници” – www.customs.bg.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!