fbpx

​Излезе новото издание на Книгата на рекордите на Гинес

Други участници, включени в тома за 2019 година, излязъл в продажба в четвъртък, са създателката на най-дългите куки за плетене и ирландският месар Бари Джон Кроу, произвел най-много наденички – 78 за една минута.

Осемдесет и пет годишната калифорнийка Бети Гудхард беше обявена за най-възрастната действаща акробатка на летящ трапец. Тя обясни своя успех с това че в живота си „правела нещата, които й харесват“. Тя започнала цирковото си хоби…на 78-годишна възраст.

Масадзо Нонака официално беше обявен от книгата за рекордите Гинес за най-възрастният мъж на планетата.

Друг човек на почтена възраст, Сумико Ивамура, държи рекордът за най-възрастен професионален диджей. През нощта 83-годишният японец се превръща в Диджей Сумирок и възпламенява дискотеките в Страната на изгряващото слънце.

Майстори от гр. Уотърфорд, щата Кънектикът, направиха пица със 112 различни сирена, за да подобрят рекорда на Гинес, съобщи ЮПИ.

Британската студентка в художествената академия Елизабет Бонд решила да привлече светлините на прожекторите върху себе си, като създала най-дългите куки за плетена в света с дължина 4,42 метра. Друг британец, 26-годишният Том Багнъл, попадна в новото издание на Гинес с рекордна скорост, развита от неговия ракетен картинг – 181 километра в час.

Какво е усещането да вечеряш на десетки метри над земята? Ентусиасти в Бразилия организираха събитието за подобрят рекорд.

Животинският свят по традиция е добре представен и в най-новата Книга на рекордите. В нея фигурира и кучката Федър, която е най-добрият хърделист в света и прескача препятствия с височина 191,7 сантиметра.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!