fbpx

Шокираща тайна, свързана с малкия принц Джордж, разтърси кралското семейство (Снимки)

Принц Чарлз направи шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот. Сега обаче се разбра друга шокираща информация, свързана с малките принц и принцеса. Случващото се в кралското семейство на принц Уилям и Кей Мидълтън е колкото необичайно, толкова и нормално за всяко семейство, в което има повече от едно дете, пише jenata.blitz.bg.

Информацията гласи, че петгодишният принц Джордж, който има всички шансове да стане бъдещ монарх на Великобритания вече няма да бъде същият. През септември миналата година той започва да ходи на основното училище и сега момчето има други интереси.

Следователно, той вече не се интересува от игра с по-малката си сестра – тригодишната принцеса Шарлот.

Източник, близък до кралското семейство, казал на хората за нов период в живота на малкия принц.

„С появата на по-младия брат Луис Джордж става още по-сериозен и по-зрял. Сега е много независим и не проявява интерес да играе с Шарлот през цялото време. Те са много близки, но Джордж обича да остане сам и да върши собствените си неща”, споделил източникът от Бъкингамския дворец.

Въпреки това малкият принц все още е много срамежлив: по време на официални събития, Джордж често се скрие от фотографите, като стоят зад баща си, принц Уилям. Но сестра му Шарло, която често държи майка си Кейт Мидълтън за ръка, се държи като истинска принцеса – кокетничи пред обективите и винаги попада в светлината на прожекторите като често дори засенчва и по-големите кралски особи от нея.

„Джордж се нуждае от известно време, за да се разкрие, но след като се почувства удобно във вашата компания той става много приказлив и очарователен в комуникацията с вас”, казал същия източник.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!