fbpx

Шокираща версия! Къци Вапцаров сменя Слави

Общоизвестна е враждата между двамата, Слави Трифонов редовно се гавреше с него

Къци Вапцаров опроверга слуховете, че ще сменя Слави Трифонов. Бившият водещ на „Риск печели, риск губи”, определи като пълен абсурд мълвата, че заема мястото на Дългия.

След като шоумена обяви, че слага край на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха да заемат мястото му.

Къци обаче не е сред тях и няма възможност да го направи нито като водещ, нито като продуцент.

Същото потвърди и бившия водещ на предаването „По-по-най” Бате Енчо, който се оплака, че в ефира имат нужда от повече детски предавания, но явно медиите не са заинтересовани от такива.

„Не знам каква е причината. Много често хората ми казват, че им липсва подобен продукт”, споделя обичаният актьор, цитиран от „България днес”.

Иначе враждата между Слави и Къци Вапцаров не е от вчера. Шоуменът никога не е криел, че заради Дългия е бил принуден да напусне телевизията и да спре шоуто си през 2005 година.

„Предаването ми имаше висок рейтинг, но те се наложиха тогава”, казва Къци. Оттогава той няма собствено предаване, а според запознати, с удоволствие би си върнал на Слави за това, но в момента просто няма такава възможност.

Хвани единия, удари другия.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!