fbpx

Шефът на кабинета на президента за БГ-медии: Искам да прочета заглавията им днес на гроба на Алеко

Тежки обвинения в пристрастно отношение на някои от българските медии към премиера Бойко Борисов отправи началникът на кабинета на президента Иво Христов във Фейсбук. Шефът на екипа на Румен Радев очевидно е потресен от отразяването на ръкостискането на Борисов с американския президент Доналд Тръмп.

„Днес е велик ден за новата българска журналистика. Ако можех, щях да занеса един прес-дайджест на гроба на Алеко, за да чуя тектоничния му хохот. Ето част от заглавията:
„Какво си казаха Борисов и Тръмп?“ е тема в някои от сутрешните блокове. Както отбелязва Явор Дачков, за три секунди най-много премиерът да е недоизрекъл „конграчул…“ и да са го взели за румънец.
БНТ намеква, че между двамата лидери има отколешна телефонна любов, а ръкостискането е само свенлив епизод за пред широката публика, което не бива да ни заблуждава относно дълбините на чувствата.
За десерт две заглавия:
„ПОД ЛУПА: Експерти с пълна дисекция на ръкостискането на Борисов с Тръмп. Къде е президентът Радев на картата?“ (ПИК)
„ПАДЕНИЕ: Рикостискането на Борисов с Тръмп отприщи демоните на комунизма. Андрей Райчев бълва змии и гущери в името на президента“. (ПИК)“ – това написа в социалната мрежа Иво Христов.

 

 

Да бай Дончу е велик, ама бат Бой е по-велик, управлява вече трети мандат. Затова бай Дончу Му прави теманета и го ръкостиска. Друго щеше да е прегръдка, целувка или покана за танц. С едно ръкостискане най-много 3 ново-развалени самальота да вземе. Де са еврофондовете – друга работа е ?

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

error: Content is protected !!