fbpx

Чудовищна кражба във Варна! Оставиха „Нисан“ на каменни трупчета (Снимки)

Пълен кошмар е преживяла варненка тази сутрин след като отишла при колата си. „Крадци ми задигнаха четирите чисто нови летни гуми и ми бяха подпрeли колата на някакви трупчета от намерени наблизо камъни“, възмущава се варненката.

По нейно впечатление кражбата е станала минути преди 6 часа тази сутрин.

„Дори не съм сигурна, че крадците са действали през нощта, защото няколко минути преди 6 часа сутринта чух алармата на колата си, но въобще не ми хрумна, че ще я заваря в подобно състояние“, разказва потърпевшата.

В този случай щетата по Нисана е за около 250 лева – толкова струват четирите нови летни гуми с монтажа. Но това в случая дори не е най-важното, тъй като кражбите от автомобили в район „Младост“ блок 142, входове 6, 7, 8 и 9 са постоянни.

„През няколко дни някой от съседите заварва колата си или със счупени прозорци, или с откраднато радио, набезите не спират, а до момента нямаме информация виновните да са наказани“, разказва потърпевшата. Именно поради това съседи са подавали многократно молби до община Варна в района да се поставят улични лампи, но такива и до ден днешен липсват.

„В същия район, но на паркинга пред останалите входове има улично осветление и там крадците не припарват, а при нас, тъй като е тъмница и има много храсти, постоянно имаме проблеми“, коментира още жената.

„250 лева не са нито много, нито малко. Но защо всеки ден трябва да се събуждаме със свит стомах, че някой може да е посегнал върху собствеността ни? Апелирам към отговорните институции не просто да си свършат работата и да накажат виновните, но и да се вслушат в молбите ни и да се постави улично осветление с цел превенция и сигурност!“, казва още пострадалата.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!