fbpx

Честито на Ким Кардашиян, днес тя става на…

Кѝмбърли Но̀уъл „Ким“ Карда̀шян е американска риалити звезда, телевизионен персонаж, модел и актриса. Известна е с участието си в реалити предаването „Keeping up with the Kardashians“ по телевизия E!, където участва със семейството си, и производни на нея програми като „Kourtney and Kim Take New York“.

Родена е на 21 октомври 1980 година.

Тя пуска няколко модни линии и парфюми. През 2010 г. тя става най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности. През август 2011 г. Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. През октомври същата година тя подава документи за развод.

Все още в процес на развод, Ким започва да излиза с американския рапър Кание Уест през април 2012 г. На 30 декември 2012 г. рапърът обявява на свой концерт, че Ким е бременна от него.

На 19 април 2013 г. Ким и Крис Хъмфрис постигат споразумение, с което да избегнат съдебен процес, а на 3 юни същата година се развеждат официално.

На 15 юни 2013 г. в болница в Холивуд Ким ражда момиче. Майката и бебето са в добро здравословно състояние. Някои източници твърдят, че терминът ѝ е бил през месец юли 2013 г. Кание Уест е отменил купон по случай новия си албум, за да присъства на раждането. На 5 декември 2015 Ким ражда сина си Сейнт Уест, а на 15 януари 2018 сурогатна майка ражда и втората дъщеря на семейсво Уест, Чикаго Уест.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!