fbpx

Цветанов се завръща от САЩ, кворумът в НС днес ще покаже каква ще е съдбата му

offnews.bg

Вторият човек в ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов се прибира от САЩ днес, народното събрания трябва да събере кворум без него.

Заради скандала с евтините апартамента и решението на лидера Бойко Борисов дясната му ръка да напусне постовете си в НС, завръщането на Цветанов се очаква с особен интерес.

Сред основните доводи на защитниците му само той може да осигури кворума в пленарна зала, за да не се стигне до политическа криза. Очаква се днес близки до Цветанов депутати да отсъстват, за да потвърдят „незаменимостта му“ като лидер на ПГ.

Заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, на което се очаква да стане ясна политическата съдба на Цветанов, ще се проведе най-вероятно утре.

Ако и този път Борисов се подаде на шантажа на комунистите ,значи яко го държат с нещата

Никаква милост към този тумор в ГЕРБ ! Бойко , освободи се от него ,сега е момента , иначе той ще те изрита и то без да му мигне окото ,защото е гладен за власт ,безкрупулен и подъл и подронва авторитета ти и ако го пожалиш ,скоро ще заеме твоето място ! Затова АУТ ОТ ВСЯКЪДЕ ЗАВИНАГИ безкомпромисно !

Всичките Политически Крадливи нищожества вън от обществения живот на България. Забрана на всички Партии

Какви комунисти,нали сигнала идва от „Свободна Европа“,пък и в ГЕРБ всички са бивши комунисти !!!Смешни сте !!!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!