fbpx

Цветанов излезе по телевизията и каза, че държава е стабилна и в растеж. Ето реакцията във Фейсбук

„Цецко, защо лъжеш, че държавата ни е стабилна? А защо и от БАН искат да стачкуват, че нямат пари,  болници се затварят, че няма пари, училища се затварят, че няма пари, мини затваряте , че няма пари, безработицата се увеличава, а вие казвате, че намалява? Докога ще лъжете и ние да ви търпим наглоста?  Боклук си,  Цецко, и то голям!“ – това е един от най-ярките и одобрявани коментари във Фейсбук на изказването на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, че държавата ни е стабилна и бележи икономически растеж. Думите му прозвечаха днес от студиото на Нова телевизия.

Цветанов гостува на „Здравей, България“ за да обясни ситуациите около диалога с протестиращите майки и деца с увреждания, така и със скандала около пътуването до САЩ на зам.-министъра на социалната политика, което доведе до нейната оставка.

„Постоянно правим диалог с майките на деца с увреждания. Аз присъствах на срещата с тях в парламента при Бисер Петков. Те излъчиха четирима души, които работят в екип за ново законодателство.

Ние имаме бюджет, който да бъде разпределен солидарно към всички сфери. През 2017 година 161 млн.лева са дадени за хората с увреждания, 2018 година са с 81 млн. повече.

Държавата е стабилна и има икономически растеж.

За оставката на Росица Димитрова? Тя няма вина. Росица е експерт в социалната сфера, тя винаги е работила в интерес на България и ние няма да я загубим. Вече разговарях с Валери Симеонов и той ще я назначи за съветник”, заяви Цветан Цветанов. Някои хора обаче са още по-ядосани от защитата на зам.-министъра, която вече подаде оставка, но явно ще остане на правителствена длъжност:

„Айде стига сте се защитавали един друг, навързани сте като свински черва и уморихте народа , за вас винаги има, за народа – не!!!“

„Хем е невинна, хем я наказват, ама само временно, щото е ценен кадър и ще я сложат на друго място?! Нямам думи! Все си мислех, че по-объркано няма как да стане, ама можело…“

No koment! Когато мутри управляват даржавата няма как да е! Успех на инакомислещите!

Срамно и позорно да се заблуждаваме.Време е вече да си сверят часовниците с народа

Среден Брутен Вътрешен продукт на глава от населението в България – 7100€;
Среден БВП на глава от населението в ЕС – 30 000€( в еврозоната – 33 000€)
„Огромен“ ръст в България от 4% или 280€
Среден ръст в ЕС 2% или 600€
Едва ли Цв.Ц може да разбере, че при тези „огромни“ успехи все повече затъваме и изоставаме!
Явно нито го разбира, нито му отърва!

Явно нито го разбира, нито му отърва! Не! Не го разбира, не го интересува и не му пука! Ей това е!

Вие управляващите сте като извън земни съсипахте всичко- бизнес,здравеопазване,образование и така на татък. Пропъдихте хората от родината си .Те изоставиха свойте близки.Създадохте раздута администрация, която ни спуква от провирки . Освен че са невежи се държът нагло.Но като слушам изказванята на вас и вашите колеги не се очаквам. Високи данъци и осигуровки ниски пенсии.Аз имам предложение да дойдете да гледате и да стойте само до мен една седмица да видите как работи и как се справя един обикновен българин, как си отглежда децата и тогава ще говорим.Не сме държава щом се посегна на хората с увреждану-барут се плащане и т. на т.Просто нямам думи , а ще за плача. Моля направете нещо.

Защо , не слезите на партера при хората ,а говорите само това което ви представят вашите назначени недоразумения за управници .

za kakva darjava v raztej s eizkazvash, to takava niama be maloumnik

Толкова нагьл идиот надали и майка му може дароди втори път!

По голям наглец и лъжец от тоя Цв.Цв. досега не се е раждал.Погледнете само мишите му очички ,и ще разберете какъв мошеник е.
ник е.

от 20 год в Социалната система, работила много добре по проблемите, но не са разбрали майките до сега. Единствено се разбра, че е пътувала с билети първа класа по света.

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!