fbpx

Хотнюз: Халваджиян прави шоу на мястото на Слави

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на финалната права на сключване на договор с Би Ти Ви за ново предаване, което да се излъчва на мястото на „Шоуто на Слави”, разбра Hotnews.bg. Не става дума обаче за подновяване излъчването на „Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година. Маги Халваджиян е предложил концепция за вечерно ток шоу с гости и балет, което има всички шансове да започне от есента.

Промото на новото предаване било заснето още преди седмици и показано на шефовете на първата частна телевизия, които го приели с интерес. След като самият Слави Трифонов обяви, че напуска Би Ти Ви-заявление, което повтаря във всяко предаване от 6 май насам, в програмната схема на медията зейва дупка, която Халваджиян има всички шансове да заеме.

Засега обаче „Господари на ефира” остава само като сайт и за излъчването му по Би Ти Ви въобще не се говори, признаха пред Hotnews.bg телевизионери. Халваджиян е готов и с друг проект, който също ще предложи на първата частна медия, за който Hotnews.bg също ще напише.

Ъм ЧИ ТО СЯ КО ШЪ ПРАИМ БЕЗ СЛААВВЧУ БРЯ

Боже пази България ! Бозата на халваджиите заля цялата старната. Това си е природно бедствие тип помия и простотия.

Спокойно
и него няма да го гледам
хахаха
едни и същи досадници

копират всичко отвън

ОФФФ АМАН ! ДАНО ПОНЕ ДА Е БЕЗ МАРА,РАЧКОВ И ГЛАДНИШКА !

Толкова злоба ! Толкова завист……. Използвайте негативизма пред парламента, за да промените живота. Какво при пречат Слави и Халваджиян ? Та чак и Рачков /няма по-добър от него/. Не Ви карат насила да ги гледате, не Ви бъркат в джоба. Напротив ! По един или друг начин искат да отворят очите на един заспал народ … но …. НЕ БИ ! Овцете са си овце ! И…. като сте толкова отворени, защо сте АНОНИМНИ ? Ето за това става дума. Не Ви държи под един коментар да си напишете името, как да Ви стиска да развеете знаме пред парламента. На такива, аз им викам мухльовци. Щом не можеш да застанеш зад думите си , значи си едно голямо НИЩО !

абе всичките му предавания на тоя са пълен бълвоч, писна ми от него… като почнем от Гала и така до края на света…бездарник, който само знае да натриса боклуците си тук, айде чупката!

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!