fbpx

Хороскоп за 2 януари: Не се препоръчва на скорпионите да рискуват, водолей да се довери на интуицията си

Източник: Ламята

Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

 

Телец

Този нов човек, с когото сте се запознали, в момента е облечен безупречно. Обожава да харчи пари и ако искате да го настигнете, по-добре проверете сметката в своята кредитна карта и пребройте парите в портмонето си. Ако не можете да бъдете наравно, даже и не се опитвайте. Има и по-добри начини да направите впечатление, но ако все-пак всичко завърши с доста големи липси от Вашия бюджет, приемете всичко като урок.
 

Близнаци

Ще имате успешен ден, ако проявите не упоритост, а гъвкавост. Много ще Ви е нужно умението да се договаряте, особено ако имате планирани делови срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, но да се вслушате в събеседника и да му правите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и даже задължително. Няма да Ви бъде трудно да угодите на близките си, както и да кажете точно онова, което искат да чуят, или да оправите отношенията , в които в последно време е имало пукнатини. Само че при това едва ли ще си изясните, какво всъщност искате, и от това ще се почувствате не съвсем комфортно…
 

Рак

През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да разбере, къде свършва приятелството и започва любовта, което може доста сериозно да се отрази на отношенията Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, за да може повече никога да не Ви смущава преходът от едното в другото.
 

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде изключително трудно да се реши на някакво действие, което коренно ще промени Вашите отношения. Впрочем, необходимостта от тези промени е назряла, и това се разбира и от двете страни. Постарайте се заедно да се решите на необходимата крачка, за да може отношенията Ви да се развиват.
 

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказало много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.
 

Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.
 

Скорпион

Днешният ден ще премине без загуби, ако проявите предпазливост и не се намесвате във всички афери и авантюри, в които Ви предложат. Да се рискува е крайно нежелателно. Вероятността (ако трябва да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите начинания във всяка област е по-добре да предпочетете проверените с времето неща. Възможни са малки травми. Бъдете предпазливи по време на разходка и работа с остри инструменти. Ако заминавате на пътуване, вземете със себе си повече пари, защото пътните разходи ще се окажат много по-големи.
 

Стрелец

Вашия любим човек ще бъде удивително невъзприемчив към всякакви шеги през този ден. Сякаш чувството му за хумор е заспало, и всичко казано ще приема за чиста монета. Не са изключени обиди и неразбиране като резултат от подобни възприятия.
 

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.
 

Водолей

Нееднозначен ден. От една страна Ви критикуват и ругаят, а от друга Вие сте съвършено уверени в своята правота, и то напълно основателно. Доста трудно ще бъде да намерите помошници и съюзници: идеите Ви им изглеждат съмнителни, а дългосрочните планове им се струват съвършено фантастични. Може да се доверите на интуицията си във всичко, което се отнася до работата и романтичната привързаност.Ново запознанство не само ще Ви зарадва, но и ще сложи началото на нови отношения, ако поискате това. Събития, нямащи пряко отношение към Вас, ще помогне да се ориентирате в своите чувства.
 

Риби

Има висшестояща фигура, която предизвиква у Вас неприязън? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви действа на нервите, но това ще стане само в случай, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а след това се върнете на работа с коренно променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Царина: Имах силна вяра в себе си и възможностите си

Кадри Нова ТВ Царина въпреки, че остана на крачка от черната куртка стана любимка на феновете на Хелс китчън. Хоби готвачката успя да пребори конкуренти работили за големи ресторанти и доказали се професионалисти. След напускането й интереса към нея не стихва и сега я виждаме в собствената й кухня и …

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!