fbpx

Хороскоп за 17 юни: Успешно начало на седмицата за една зодия

lamqta.com

Овен 
За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Телец
Точно Вие сте човекът, който може да направи този ден интересен и весел и за себе си , и за своите приятели. Телците отлично се справят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине съвсем без трудности. Възможни са проблеми в семейството. Едва ли ще успеят да запазят спокойствие тези, които имат деца, защото ще им бъдат поднесени неприятни сюрпризи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото поколение, а това е не толкова уморително, колкото отговорно и трудно.

Близнаци
Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от нежност към Вашия любим човек и ако не я споделите , има голяма вероятност идеален шанс да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви съветват, да държите толкова чувства в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
Доста ангажиран ден, но при добра организация бихте могли да свършите дори повече от очакваното. Добре е да не се отказвате от замислите и плановете си.

Дева
Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни
Даже и да Ви се струва, че Вашия любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, така или иначе, все някога ще стане явно, и Вие с неудобство ще си спомняте този ден. Всяка неправда ще променя вашите отношения само към по-лошо.

Скорпион
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Стрелец
Когато днес в живота Ви се окаже човек от Вашето минало, постарайте се, да не реагирате прекалено емоционално. Много вода е изтекла от тогава и е съвършено невъзможно, чувствата на този човек да са останали същите, както тогава. И самите Вие не сте стояли на едно място, а сте се придвижили по-нататък, и затова не си правете никакви изводи , какво този човек мисли или чувства към Вас. Позволете му, да си отиде от Вашите мисли. Концентрирайте се върху това, което има за Вас значение сега.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби
Звездите днес препоръчват, просто да бъдете щастливи . Или както се казва”Ако искаш да бъдеш щастлив – бъди!” Повод не е нужен. Вашият любим човек е редом с Вас? Та това е направо прекрасно! Далече е от Вас? Затова пък по принцип го има! Или още не сте намерили своята половинка? Значи най-интересното все-още Ви предстои. Повод зза радост винаги има, стига само достатъчно да искате …

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!