fbpx

Хороскоп за 11 януари: Овен – стегнете се, Водолей – поне веднъж се вслушайте в съвета на приятел

източник: lamqta.com

Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец

Ако имате намерение да играете сватовническа роля, днес е най-подходящото време, да запознаете своите кандидати за хубава двойка, и да им дадете възможност да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да провокира взаимно привличане, и затова се постарайте да им създадете настройка, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се отпуснат и да се чувстват комфортно. Наличието на „жива” музика ще бъде огромен плюс към Вашата дейност. Само че е най-добре да не забравяте, че макар и подготовката за започване на романтични отношения да Ви увлече много, за всеки случай не хранете големи надежди…

Близнаци

В дадения момент ще Ви бъде много трудно да намерите дори и най-крехкия баланс между Вашия обществен и личен живот и затова не се стеснявайте, да се обърнете за съвет онези, които вече са минали през това, през което Вие преживявате сега. Усилията си насочете в стриктно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора очакват от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става в момента, но само до определена степен…

Рак

Днес Вашия любим човек няма да иска да се вслуша в това , каквото му говорите. На него ще му се струва, че и така Ви разбира от половин дума, макар че всичко ще бъде съвсем не така, а даже малко и на обратно. Постарайте се да достигнете до него по някакъв начин.

Лъв

След като в последно време сте се трудили много усърдно и сте решавали проблемите на другите, сега Ви се иска да понамалите темпото и да си отдъхнете, както трябва. Репутацията Ви на човек, който винаги знае какво прави, е широко известна, та затова никога няма да чувствате липса на добра компания. Единственото притеснение, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, но това не е беда, за която може да Ви се съчувства.

Дева

Смятате, че няма нищо по-добро от възможността за избор? Увереността, че ако не проработи вариант А, план Б изглежда многообещаващ, а план В изобщо не се нуждае от доработване, моментално повишава Вашето настроение. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкова много планове, но съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят така, че неочаквано ще Ви посети близък човек, който страшно много се нуждае от Вас.

Везни

Имате шанс да удържите победа над отдавнашен съперник, но да направите това сам , ще е доста трудно, та затова е добре да помолите някого за помощ. Може да завържете полезни познанства или да укрепите вече съществуващи връзки. Това няма да е трудно, тъй като днес интуицията ще Ви помага да намерите верния тон в общуването с любимия човек. Може да се занимавате с планиране, в това число и дългосрочно. Днес ще успеете да отчетете всички фактори и да не допускате грешки. Само че Вашата сериозност може да попречи на непринуденото общуване с приятели. Изглежда сте човек, кпйто не е настроен за веселби.

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец

Денят е благоприятен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в собствените си емоции. На работа ще може да проявите своя потенциал. Може да поемате нова работа, отговорности и задължения, защото всичко ще бъде по силите Ви. Може да проявите фантазия във всекидневната работа, която ще Ви позволи да внесете нещо ново. В близките отношения се препоръчва да бъдете чувствителни и искрени.

Козирог

През този ден ще Ви се прииска по някакъв начин да се поглезите, а още повече – да Ви поглези любимия човек. Намекнете му за това, а после му дайте възможност и да изпълни Вашето желание. И ако Ви рабере, знайте, че наистина Ви е провървяло с него!

Водолей

Всички очаквания сами по себе си ще се разсеят, когато Вашите произволно направени планове се изпарят през комина. Хубавата новина е, че всичко това ще се съпровожда от цял набор алтернативи. Лошото е, че ще се наложи доста бързо да направите своя избор. Просто се съсредоточете на верните приоритети (истина, честност, доброта и щастие), и просто няма да имате шанс да сгрешите. Близък приятел ще Ви даде неискан, на разумен съвет, в който не е зле да се вслушате.

Риби

Животът е дълъг път, изпълнен с големи загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-добър ще бъде прагматичния подход. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а след това може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате определено време с приятели, за да си отдъхнете от всички онези важни въпроси.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!