fbpx

Хороскоп за събота за всяка зодия: Дълбоките чувства излизат наяве

lamqta.com

Овен 
Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност…

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, как то-весело да се развличате, нима звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има достатъчно енергия, за да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още доста интересни неща, така че ще е обидно да пропуснете някое от тях само защото не сте си отпочинали по-рано.
Рак

Днес няма да взимате близко до сърцето си малките трудности, и затова може да прекарате деня много приятно. Дори и недоброжелателите едва ли ще могат да развалят настроението Ви, но близките Ви хора ще успеят да го направят. Проблеми ще възникват по време на общата работа, съвместните планове и сътрудничество във всякаква форма. Има още един препъни-камък – това са парите, с които Вие се разпореждате съвсем не така, както биха искали членовете на семейството. В резултат на това доста често ще чувате упреци в разточителност, липса на далновидност, и даже в егоизъм.
Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и наз практика ще са съвсем добри.
Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.
Везни

Появява се възможност да укрепите своите позиции, да намерите нови съюзници , и да станете по-важна и влиятелна персона. Наистина, заради това ще се наложи да покажете зъби, но това си заслужава. За целта просто трябва временно да скриете своето миролюбие от околните, но съвсем не е задължително да се разделяте завинаги с това свое похвално качество. Много е важно своевременно да проявите инициатива в личния си живот. Ще имате възможност да завоювате сърцето на човека, които от отдавна Ви е симпатичен. Не е изключено неочаквано любовно признание, покана за среща и (или) приятен подарък.
Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, заедно да се уморите физически и психически, за да можете заедно и да си починете.
Стрелец

Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи – първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.
Козирог

Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!
Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.
Риби

Днес може да се случи така, че сегашният Ви любим да се запознае с предишния. При това е вероятно, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В зависимост от това, до колко лесно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!