fbpx

Хороскоп за днес 8 януари, сряда: Лъвът да обърне внимание на отношенията с близките, нова работа за скорпиона

Източник: Ламята

Овен
Днес на Вашия любим човек ще се струва, че сте по-добри, отколкото сте всъщност. Това значи, че ще Ви възнася до небесата и ще Ви счита за най-добрия човек в света, или поне ще мисли, че принадлежите към кастата на най-добрите. За съжаление този ден ще приключи, и утре очите му ще се отворят за истината. Бъдете готови за това.

 

Телец

Благоприятен ден за изглаждане разногласията от професионален или търговски характер. Ще успявате да сключвате изгодни сделки, да намирате съюзници. Може да също и да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Малко по-зле ще Ви се удава самостоятелната работа – тя бързо ще Ви омръзва и ще успявате да се съсредоточите само за кратко. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени във Вашия живот. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват съвсем не така, както очаквате, а Вашата роля в тях никога няма да стане водеща.

 

Близнаци

Днес отново ще се наложи да си спомните, по какво дружбата се отличава от любовта и защо едното и другото не трябва да се смесват. Или може – зависи от Вашето настроение и отношението към съответния човек. Звездите се надяват и Ви пожелават да вземете най-правилното решение, и след това нито за секунда да не се измъчвате в съмнения.

 

Рак

През този ден на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да направи някакъв доста отговорен избор и само вашите съвет и подкрепа ще му помогнат да се реши на вземане на това или онова решение. Затова се постарайте максимално отговорно да се отнесете към поставените пред него, а съответно и пред Вас задачи.

 

Лъв

Явява се възможност да реализирате отдавнашни свои планове, отнасящи се до професионална дейност. Само че ще Ви трябват съюзници, и то – доста влиятелни! Постарайте се да поднесете своите идеи в най-добра светлина, като не трябва да жалите време за подготовката на доклади, проспекти и презентации. Ще възникват недоразумения и разногласия в семейството и съвсем няма да може да се каже, че сте в добри отношения със своите близки. Ситуацията ще изисква отстъпчивост, а не настойчивост.

 

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

 

Везни

Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на крайщата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

 

Скорпион

Най-добре ще е, днес да не се заяждате за дреболии: този ден е създаден за големи планове и колосални промени. Може да получите повишение в службата, или да започнете собствена работа; да оставите далеч назад конкурентите, или да постигнете неоспорима победа над тях. Вярно е, че активната дейност отнема много сили, но Вашият жизнен потенциал днес е достатъчно висок. Много приятен ще се окаже контактът с хора, които Ви вярват и Ви се възхищават, без да скриват това. Слушайте тези, които Ви хвалят, и се наслаждавайте на комплименти, защото те ще са казани без каквато и да било задна мисъл.

 

Стрелец

През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя любим човек, така и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкова непредсказуемо, а мотивите – така неясни, че близките Ви хора ще се губят в догадки и съмнения. И съвсем не е задължително, да могат да стигнат до верен извод.

 

Козирог

Днес доста силно ще се паникьосвате, и това ще бъде предимно за незначителни неща. Нищо сериозно не заплашва нито Вашия любим човек, нито отношенията Ви с него. Притеснителна е само Вашата паника, която притежава наистина разрушителна сила. Струва ли си?

 

Водолей

Като избягвате експериментите и във всичко се придържате към общоприетите правила, постепенно се придвижвате към целта. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко с помощта на рисковани авантюри, или искат да Ви излъжат, или не могат да разберат цялата сложност на сегашната ситуация. За щастие имате интуиция, която няма да Ви подведе даже и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на приятели какво трябва да правят, и какво – не. Съветите Ви не само ще останат недоразбрани, а даже хората, към които са адресирани, ще се почувстват обидени. Така че е най-добре, да бъдете внимателни в изказванията си….

 

Риби

Голямо ще бъде желанието днес на Вашия любим човек, да Ви сподели някаква много важна за него новина или тайна. Само че на Вас няма да Ви се стори толкова важна, значима или зашеметяваща. Постарайте се, истинското Ви отношение към тази тема, да не обиди Вашата половинка.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!