fbpx

Хороскоп за днес

lamqta.com

Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Телец

Благоприятен ден за занимания, изискващи не само знания и опит, но и фантазия. Ще имате възможност да се изявите, да блеснете с неизявения до сега интелект и изключителни таланти . Наистина, около Вас ще има не само почитатели, но и завистници – недоброжелатели, и то – настроени доста решително. Така че при контактите трябва да бъдете много внимателни. Ако искате промени в личния си живот, не очаквайте милост от природата и подаръци от съдбата, а действайте самостоятелно. Звездите винаги поощряват онзи, който е готов да прояви инициатива.
Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….
Рак

Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което страшно много държите. Много е опасно да давате воля на емоциите си, защото именно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и конфликти с обкръжаващите. На провокациите, които днес ще бъдат предостатъчно, не трябва да се поддавате при никакви обстоятелства. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с любимия човек или стар приятел, или да поговорите с близките си за онова, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично настроение, за съжаление, няма да може да се похвалите.
Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредат картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.
Дева

Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.
Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя любим човек дори и най-малкия повод за ревност. Искрата може да се разгори в такъв пламък, че дфа стане страшно не само на Вас, а и на тези , които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.
Скорпион

Днес е редно да си спомните за това, че трудностите са завоалирани възможности. Така че всичко неприятно, което ще се случи между Вас и Вашата половинка, ще бъде само за благото на вашите отношения. Много е важно, да си извлечете правилните поуки от тези изпитания, които ще ви постави живота!…
Стрелец

Никой по-добре от Вас не знае, какво е правилно и какво не е правилно от Ваша гледна точка. И ако Вашата половинка има претенции че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в крайна сметка последната дума оставите за себе си. . Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.
Козирог

Денят ще бъде много плодотворен, ако предварително си направите план за действие и се придържате към него. Успехът Ви ще бъде най-голям, ако дори при неблагоприятни условия постъпвате според своите виждания, без да взимате под вниманиое нито уговорките, нито заплахите. Разчитайте на себе си, защото дори и да Ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самстоятелно с трудностите. Възможни са разногласия с любимия човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.
Водолей

За Вас това ще бъде един неутрален ден. Няма да сваляте звездите от небето, но и няма да преживявате особено по тази причина, та затова настроението Ви ще бъде добро. Неуспешни преговори също няма да Ви разочароват кой-знае колко, защото още в хода им ще си дадете сметка, че партньорът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към добро в личната сфера. Наистина, за изпълнението на всички мечти е още рано да се говори, но все пак ще успеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.
Риби

В този момент просто не можете да отидете твърде далеч с експериментите. Открити сте за всичко непознато и умът Ви е готов за временно объркване. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара умът Ви да работи с пълна сила. Това може да бъде дълъг и сложен художествен или даже документален роман, колкция от пъзели или сложни кулинарни рецепти, които ще си дадат възможност да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

error: Content is protected !!