fbpx

Хороскопът за днес: Голям шанс за печалба за една от зодиите

lamqta.com/

Овен 
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход – винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Телец

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „обзаведете” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен жизнен опит.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Очакват Ви приятни изненади, грижливо подготвени от близки хора, или от членовете на семейството. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе много радости. Достойните Ви постъпки до сега няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата компетентност, ще се радвате на уважение и на факта, че хора с опит ще търсят Вашите съвети и мнение. Денят е благоприятен за начало на сътрудничество с нови партньори.

Лъв

Нараства Вашата заинтересуваност за удачно и оригинално разрешаване на финансови въпроси. Възможно е да се окаже удачен случай за връщане на дълг или за разсрочане на кредит. Не са изключени неочаквани събития, свързани с кредитирането, данъчното облагане, акционерство, наследство и управление на имущество. Не се препоръчва да взимате назаем пари , да откривате банкови сметки и да започвате бизнес. Големите покупки има вероятност да доведат до много повече разходи, отколкото сте предполагали.

Дева

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни

Почти сте всикнали с уморителната и непризната роля на непризнат лидер. На раменете Ви ще легне самостоятелното приемане на важни решения и контрол на ситуацията. Ако от сутринта не Ви се иска да излезете от под одеалото, не се насилвайте през целия ден. Това, разбира се, може да стане, ако има възможност. Не обръщайте внимание на неудачниците, които създават проблеми на всичко наоколо. През втората половина на деня някои от Вас може да усетят необяснима тъга. Днес са възможни делови или лични пътувания. Трябва да се отличавате от общата маса. Един от основните принципи на този ден е, да не лентяйствате.

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец

Освен че денят е удачен за свършване на работата, той може да Ви донесе успех и в интимния живот. Ако рано сутринта се случи нещо странно, постарайте се да си дадете сметка, че това вече не е сън, а някаква реалност. За днес звездите препоръчват да бъдете сдържани, а излишъкът от емоции да изразходвате в рутинната си работа. През днешния ден волю – не волю , ще се наложи да се забрави за икономии. Постарайте се да избягвате покупките на ненужни неща, защото след това ще Ви бъде трудно да възстановите финансовата си стабилност. През целия ден днес ще бъдат вероятни провали в деловата сфера.

Козирог

Денят е свързан с провокации. От време на време може да Ви „вдъхновяват” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които дори не се замислят, че подвизите съвсем не са задължителни, а понякога са и доста опасни. Не рискувайте! Откажете се от авантюрите! Трябва да приемате предложения само от надеждни и проверени хора! Поради силното външно влияние, емоционално ще се уморявате изключително бързо. Към обяд вече ще възникне у Вас желание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се , да го реализирате…

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да си докаже необходимостта от това или онова действие. За него би било много по- лесно, ако към неговите аргументи се прибавят и Вашите. Само че те трябва да са действително убедителни и несъкрушими, иначе нищо няма да струват.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!