fbpx

Хитро! Ето как да проследяваме извървените от нас крачки на смартфона

източник: digital.bg

Познавате ли хора, които се опитват да извървяват по 10 000 крачки на ден? Ходенето по 10 000 крачки на ден за здраве и отслабване стана популярно в Япония, но набира все по-голяма популярност по целия свят.

Ако решите да влезете във форма по този начин ще имате нужда от точен педометър. Разбира се, може да използвате телефона си, за да разберете колко активни сте били през деня. Най-важното нещо, което трябва да осъзнаете тук е, че не се нуждаете от смарт часовник, за да следите крачките си. Тези устрйства могат много повече неща, но повечето хора ги купат с единствената цел да проследяват извървените от тях крачки.

 

От Android Pit знаят кои са най-добрите приложения за проследяване на извървените от нас крачки. Ето и техния списък.

Google Fit

Google Fit е предварително инсталиран на повечето Android смартфони и през последните години претърпя нещо като основен ремонт. Приложението може да ви предложи много повече от това да брои крачките ви като за целта разбива вашата дейност на две категории: Move Minutes и Heart Points. С Google Fit можете да измервате, проследявате и съхранявате информацията за физическите си упражнения. Google Fit използва сензорите в телефона ви и може да разбере дали се качвате по стълбите или използвате асансьора.

 

Apple Health

Подобно на Google Fit и Apple Health може да ви предостави много повече информация от това колко крачки сте извървели през деня. Ако решите обаче може да не се занимавате с храненето и цикъла си на заспиване, а само от раздела за активността ви. Получавате лесни за четене графики по дни, месеци и години, за да можете да проследите напредъка си. Не е необходимо да инсталирате нищо, защото Apple Health вече е на вашия iPhone.

 

Huawei Heath

Huawei вече е вторият по големина производител на смартфони в света, а китайската марка също така предлага фитнес приложения на потребителите си. Huawei Heath не е толкова добро колкото Google Fit или Apple Health, но пък е лесно за използване и печели потребители с простотата си.

И все пак, това приложение е повече от крачкомер, но извървените крачки са жизненоважна част от това как то проследява здравето ви. Освен че следи броя на крачките, които сте извървели и калориите, които сте изгорили, можете да проследите конкретна разходка с GPS-а и да си поставите цел.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!