fbpx

Хекимян разгледа отвътре луксозния блок с евтини апартаменти за хората от властта и онемя (снимки)

www.blitz.bg

С никого не бях говорил преди да вляза в деловодството на Министерски съвет. Категорично не, не съм говорил нито с премиера Борисов, нито с председателя на НФСБ Валери Симеонов. Не съм обсъждал с когото и да било подаването на тази оставка.

Това заяви пред bTV Красимир Първанов, който подаде оставка като заместник-министър на енергетиката заради скандала с апартаментите. „Точно преди 10 години съм закупил жилище от същата тази фирма, което е малко по-нагоре. Всеки ден, отивайки на работа, съм минавал покрай този строеж. Това ме е навело на мисълта да си купя още едно жилище“, обясни Първанов.

Той посочи, че когато е решил да си купи апартамента, е бил приет в офиса на фирма „Артекс“ и разговарял с управителя Пламен Мирянов.
Първанов заведе водещия на сутрешния блок Антон Хекимян в във въпросния апартамент на ул. „Тинтява“, непосредствено до „Цариградско шосе“ в София.


„Много луксозно изглежда, с мрамор, интериорът е впечатляващ“, констатира Хекимян, опипвайки стените в коридора на блока. Първанов му показа 3 празни спални и банята в апартамента. „Нормално жилище 150 квадрата. Виждате, че спалните са нормални 240 хил. лв.“. Той отрече да е крил данъци и да е давал допълни пари в брой.
На въпрос какво ще прави след оставката, бившият министър отговори, че се занимава с енергетика. Той посочи, че притежава ВЕИ дружества.

Признавам, че е сгрешил като е влязъл в политика, „дотолкова доколкото струва един политик. Видяхте, за дни можеш да бъдеш омерзен отгоре до долу.

ГОРКИЯТ, ЧАК ДА ТИ СТАНЕ ЖАЛ…

Три спални,сменя ги всеки месец според изгрева на слънцето.Сигурно има разделно спане. Мойте деца имат една спалня,кухня и хол за 145 хил лева заем,но дали ще издържат връщането.
,

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!