fbpx

Хекимян вбеси Мая Манолова, тя го затапи на финала

След нападки, че Мая Манолова използва автомобил и шофьор на НСО, водещият на сутрешния блок Антон Хекимян попита омбудсмана дали това е така. „Променят се закони, хората имат сериозни проблеми, моят автомобил ли е най-важния“, пита тя.

Хекимян продължи да напира Манолова да обясни защо ползва служебен автомобил.

„Моите предшественици имаха НСО, за това го ползвах и аз. Никога не съм искала охрана и НСО. На мен ми трябва личен автомобил и шофьор, за да си върша работата. Трябва да бъда на терен и пътувам много. Ще пътувам с обществен транспорт, но няма да ме спрат да работя, колкото и да им се иска. Ще се оправя и без личен автомобил“, обясни Манолова, а Хекимян не спря с въпросите си по темата.

Манолова се ядоса и с повишен тон обясни, че това е неин личен проблем, който ще реши сама и не е нужно да занимават зрителите с него.

„Моята работа е да помагам на гражданите и да се занимавам с техните проблеми. Това е дреболия, на фона на всичко, което се случва“, обясни тя.

Водещият я попита парите ли не й стигат, за да може да си позволи този лукс и тя категорично отговори, че в бюджета на омбудсмана за следващата година не е предвиден този разход.

„Да, нямам пари за кола и шофьор. Стига вече“, опита да приключи темата Манолова.

Попитана как ще си тръгне от студиото на bTV, тя отговори: „Обещаха ми от вашия екип да ми извикат такси.“

Хекимян стана непоносим , особено от както летя до Турция. Непрекъснато се заяжда със събеседници си ,които критикуват ,или не са съгласни с решения на ГЕРБ. Това намирисва на нещо съмнително ,защото го изявява жлъчно. Лошо се държа и с г-жа Мая Манолова днес- заядливо , просташки .Водещият е пристрастен и аз съм отвратена от неговото държание. На лицето му се четеше задоволство ,че спират колата от НСО за омбудсмана.
А на политиците им прави чест- спират служебната кола на защитника на народа ,защото те не се интересуват от своя народ , а само от себе си .Да потърсят и прочетат стихотворението ,,ПАТРИОТ “ от Христо Ботев , което е събирателен образ на българския политик.

Hikimian ili neschto drugo e absoliuten PEDERAS.Da si zaminawa tam ot kadeto sa doschli negowite roditeli.Kakwo tarsi w Balgaria?JENDER.

Хекимян отдавна вече не го гледам и слушам. Той се държи отвратително с всичките си гости, които не са защитници на ГЕРБ. По-добре да си върви. Жалко, че на времето ми харесваше и защо стигна до тук?

Работохолик като М.Манолова ГО ЗНАЕ И ГО МОЖЕ и без служебна кола.Давай мамиче все така напук на всички които са против народа.МОЖЕ БИ ГИ ДРАЗНИ ФАКТА – БАВНО И ПОЛЕКА се отварят очите на народа.

Всички знаем на кого служи американската медия Битиви. Знаем, че всички там чинно си пазят заплатките и наведени служат на соросоидните интереси, величаят вожда, разпространяват фалшиви новини – отдавна с продадени души. Иначе няма да са там. Мая Манолова е трън в очите им защитавайки интересите на народа .А Хекимян е верен служител на „началниците си“, изпълнявайки в слушалките техните разпоредби.От ясно, по ясно!!

Тоя хекман е много прост човек.Той не се интересува дали г-жа Манолова ще помага на хората него го интересуват повече парите който си поучава от герб.Браво на Мая Манолова сложи тоя тъп журналист на място.

Убий простака с мълчание :))
Аз бих станал и си тръгнал на мястото на Мела Манолова 🙂
И майната му на това чердже
Хъкамъка ян

Groen i naxalen! Goliama ermenska USTA!!! Ia malko ia zatvori, che stava techenie! Pazi boge sliapo da progleda!

БРАВО МНОГО ТОЧНО. ОТВРАТИТЕЛЕН ХЕКИМЯН. И. ТОЙ. УСЕЩА ЧЕ ГОСПОДАРИТЕ МУ СИ ОТИВАТ И ГО Е СТРАХ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИМЯСТОТО СИ. ПОДЛОГА МРЪСНА.

Най-лесното решение е да не гледате ХиХимян. И без друго няма какво да научите от него, а и той не е в състояние да ви каже нещо умно. Мина времето, когато беше интересно репортерче, със свежи идеи и хрумвания на терен. Ояде се, натлъстя /както Рачков от „Господарите“/, закърняха му рефлексите, няма отскок, загуби професионална и социална чувствителност /ако изобщо ги е имал/ и сега свири точно по партитурите на „композиторите“ зад кадър. Владее го страха да не му падне слушалката и да изпусне репликата, която му подават суфльорите-режисьори. Импровизациите и свободните интерпретации са изключени. В същите условия „творчески се развива“ и Ниолаенаведян от НОВА. А и всички други пастири на ТЕЛЕзрители в сутрешни блокове за масова паша.

Не Мая Манолова а всички народни представители
трябва да се качат на влака и автобуса и всяка седмица да бъдат в своите райони!Три дни в Народното събрание,два дни в района и два дни да почива!Така ще се срещнат с много хора още разберат къде бъркат!Ако не слушат хората позволено е да ги бият,но умерено!Всички пътуват свободно със средства от личните пари,полагащи се към заплатата

Тоя Хаким Ян да си спомни клането на арменците. При следващото му отиване в …. някъде, дали ще се върне!

XEKIMQN, OTVRATITELEN ARMENES I LIZA4 NA ZDNISITE NA GERB !

От това предаване и аз се замислих и не го гледам

16 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!