fbpx

Хвърлете ги незабавно! Тези неща привличат бедността в дома ви, ще останете без пуканата пара

jenata.blitz.bg

Сънищата за несметни богатства могат да останат завинаги просто блян, ако не се огледате и не възстановите реда в дома си. Пространството наистина се влияе от мислите и настроението на човека. Много е важно да извършите пълен одит в дома си и да се отървете от нещата, които носят лоша сила и са енергийни вампири за вас и близките ви.

В следващите редове ще ви разкрием от кои вещи трябва незабавно да се отървете. Те привличат безпаричието и нищетата в дома ви, изсмукват положителната ви енергия и просто ви правят нещастни на подсъзнателно ниво.

Малък боклук

Не забравяйте редовно да изхвърляте опаковките си от бонбонки, бележки, билети и други хартиени боклуци, които обикновено се забравят на някоя масичка, в джоба на палтото, което ще оставите в гардероба или в някоя чанта или портмоне.

Несъществени неща

Например чорап, чието другарче вече сте изгубили или пък ски без пръчки, единични чехли или други подобни неща, чието място всъщност е на боклука, защото носят само отрицателна енергия и нямате абсолютно никаква полза от тях.

Счупена посуда

Дори и да става въпрос за любимата ви чаша, която ви носи много късмет, ако на нея се появи пукнатина или пък се счупи, то веднага я изхвърлете и забравете за нея. Заслужавате най-доброто и разбира се – да го имате в най-хубавите неща.

Износени дрехи

Важно е да сте критични към гардероба си и а се отървете от онези неща, които не могат да бъдат поправени или почистени. Скъсаните обувки, избледнелите тонове на любимия ви пуловер, скъсаните дънки – всичко това означава, че просто е крайно време да се сбогувате с тези вещи.

Счупен часовник

Ако часовникът ви е спрял завинаги, не е нужно да го съхранявате за спомен. Освободете си място а нови и по-добри неща.

Гарантирам ви, че изпълните ли предписанията ни, ще пропъдите нищетата от дума си./jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!