fbpx

Футболистът Владо Манчев: След развода останахме приятели с бившата ми жена

БТВ , Търси се

„Никой не може да изпита това, което изпитва самият болен човек. Каквото и да правим, то никога не е достатъчно.“

Това разказа за болестта на баща си в студиото на „Търси се“ по БТВ бившият футболист на ЦСКА. Той говори още за търсенето на любовта, разделите и мечтите.

В първото за новия сезон издание на „Търси се“ футболистът разказа за битките, които води, за уроците, които си е взел, за разделите и умението да съхраниш приятелството след любовта.

Грижата към родителите, които имат нужда от него сега, умението да чакаш по-добрия професионален момент и копнежа за семейство и дете са друга част от темите на разговора с Меги и Нели.

Един от най-близките му приятели – Христо Янев, казва, че Владо е особен вид човек, защото изглежда особен и темерут, но всъщност има страхотно чувство за хумор, винаги е директен в това, което иска  да каже. Има особен подход в това да мотивира футболистите в играта, а най-голямата му болка е, че е извън терена, допълва Янев. Владо Манчев вярва, че някой ден ще намери своето място като треньор.

Янев, който има два деца, твърди, че Владо много добре се разбира с тях, затова смята, че е готов да стане баща. Приятелят му признава, че чака момента, в който ще стане баща, но в момента няма жена до себе си. Вярва обаче, че когато я срещне, ще усети, че това е човекът, който трябва да бъде до него.

Сестра му Катерина разказва,  че сега, когато е извън терена, отделя много повече време за семейството си. Племенниците му, за които той се е грижил преди време, не крият възхищението си от него и твърдят, че се учат на много неща от вуйчо си.

Приятелите на Владо Манчев от родния Пазарджик – Йордан Минков, Владислав Данов и Кирил Божков, казват, че той никога не споделя и е изключително затворен. Такъв човек съм и знам, че мога сам да си помогна в трудни моменти, обяснява Манчев.  Допълва, че така е било и при раздялата му с Елеонора.  Въпреки развода, двамата са в изключително добри отношения. Решили са, че раздялата е единственото решение, при положение че не са щастливи заедно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!