fbpx

Финансови загуби, неудачни постъпки и инвестиции за една зодия днес

lamqta.com

Овен
Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително….

Телец
Очаква Ви хармоничен ден: спокойно настроение и добро самочувствие. Нараства Вашата общителност, непревзетост, а и откритост към всичко ново и непривично. В същото време ще сте достъчно критични и придирчиви, и няма да приемате на доверие нито едно от предложенията, дори и много да са Ви заинтересували, ако нямате достатъчно основание. Ще Ви е полезно да общувате с истински приятели и с хора,с които заедно сте учили – т.е. с дуговни съмишленици. Виртуалното побщуване може да се окаже по-приятно и кофортно, а в определен момент и единственото възможно.

Близнаци
Ако направите крачка назад и погленете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно” кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
През този период не може да бъдете напълно самостоятелни. Така или иначе ще зависите от намеренията и мнението на други хора. Днес е за препоръчване да внимавате за своето здраве и да не допускате претоварване. Ако предпочитате живот по правилата, дори и да са твърди, изместете неотложните задачи за първата половина на деня и се постарайте да приключите с тях още преди настъпване на вечерта. Ако обичате изненадите и риска и се стремите към оргиналност, очаква Ви една много комфортна вечерна обстановка…

Лъв
За изглаждане на споровете и конфликтите с любимия човек, както никога до сега ще са Ви необходими старите връзки. Възможно е това да бъдат приятели, с които от хиляди години не сте общували, а може и съвсем далечни родственици. В този случай всички средства са добри. За достигане на блажено благополучие.

Дева
Постъпките на Девите ще привличат вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите личности за деня. Това може много да Ви дразни, тъй като съвсем не сте имали намерение да ставате обект на сплетни, но едва ли ще успеете да повлияете на ситуацията, така че просто се дръжте достойно и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с желаещите за това: ярките личности винаги предизвикват интерес. За съжаление верроятността да срещнете съюзник, съмишленик, и даже просто интересен човек, не е особено голяма. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
Денят е свързан с финансови загуби, неудачни постъпки и инвестиции. Склонни сте да харчите повече, отколкото можете да си позволите, а очакваните постъпления ще се бавят, така че положението може да бъде определено като незавидно. От гледна точка на работата, денят не е лош. Възможни са интересни делови предложения и срещи с хора, които са заинтересувани от сътрудничество с Вас. Втората половина на деня ще е свързана с романтични преживявания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят стари привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня много приятно.

Скорпион
Още един последен напън, даващ Ви шанс да постигнете целта, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкова по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или емоционално. Не е изключено за да могат Вашите усилия да се увенчаят с пълна победа. Да се наложи да доста да се постараете. Вечерта е възможно да се терзаете от сънбебия за правилността на избрания път. За щастие, по един или няколко малки признака ще разберете, че като цяло положението Ви не е съвсем лошо.

Стрелец
Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Най-сложният етап в работата и взаимоотношенията е преминал. За съжаление не може да се каже, че напълно контролирате ситуацията! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните ресурси и да планирате по-нататъшните действия , а за тази цел ще имате нужда от чужда подкрепа. По въпросите от професионален, делови и производствен характер, имате възможност да прибегнете до помощта на предишни помощници, които са оригинални и надарени професионалисти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте уважение за техния опит и авторитет.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Днес хората ще Ви обграждат с илюзии – постарайте се, да не се поддавате! Не трябва прекалено да се доверявате на красиви думи и огромни букети с цветя ! Възможно е, зад всичко това да стои изпепеляваща страст, но това е все още недостатъчно, за да се вземат окончателни решения. Отнасяйте се към щедрите похвали за Вас по-скептично. Това съвсем не значи, че не ги заслужавате, но работата е там, че зад тях може да се крие желание за получаване на лична изгода. Обективно оценете обстановката и си направете собствени изводи.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!