fbpx

Феноменален Алберт Попов в топ 6 на Световната купа

Алберт Попов продължава да пише историята си в Световната купа. 21-годишният българин завърши на феноменалното шесто място в нощния слалом в Шладминг. Това е нов рекорд в неговата кариера.

Така само три дни след невероятното си първо влизане в топ 10 на най-престижната верига, родният скиор показа, че тепърва ще ни радва с великолепни резултати.

Българинът Алберт Попов продължава да впечатлява с представянето си в стартовете за Световната купа по ски. Тази вечер 21-годишният талант за пореден път през сезона подобри най-доброто си представяне, завършвайки  на 6-ото място на слалома в Шладминг, Австрия. Само преди дни той бе 9-и на слалома в Кицбюел.

Попов се спусна по-предпазливо в първия манш и записа време 54.58 секунди, като зае 13-ата позиция. Във втория манш обаче той “натисна газта” и направи отлично спускане, като общото му време на финала бе 1:47.78 минути, което му отреди 6 място в крайното класиране на 2.97 секунди зад победителя Марсел Хиршер.

Австриецът за пореден път през сезона бе неудържим и отвя конкуренцията, завършвайки на секунда и 21 стотни пред втория Алекси Пинтюро от Франция. Третото място пък остана за швейцареца Даниел Юл, който завърши на 1.60 секунди зад победителя.

 

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!