fbpx

Уикенд: Слави Трифонов купил тв „Евроком“?

Слави Трифонов кръщава телевизията „Канал 7/8“

Шоуменът Слави Трифонов май е купил телевизия „Евроком“ – носи се слух в медийните среди. Ако се вярва на приказките, сделката е била финализирана буквално преди дни – пише в. „Уикенд“. Очаквало се в най-скоро време тя да бъде официално оповестена. На този етап и Дългия, и „Евроком“ не коментират темата. Журналисти в телевизията признаха, че по коридорите се носи подобна мълва, но шефовете категорично отрекли. Слави никога не е бил забелязван в студиата на канала – коментира изданието.

Още когато Слави Трифонов обяви, че спира предаването си по Би Ти Ви, плъзна мълвата, че води преговори да купи медиата. Тогава се спрягаше сумата от 8 млн. евро. Според източник на изданието обаче, в крайна сметка цената е била намалена до 6 милиона евро. Дългия щял да финансира покупката с лични средства и кредит от банка, който да погаси в срок от 5 години.

Не е ясно и дали в медията ще настъпят промени, ако сделката е факт. В момента най-популярните предавания на канала са на Сашо Диков, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Николай Бареков и Жорж Ганчев. В общи линии, телевизията предоставя програмно време на всеки, който има възможност сам да финансира своя проект информира www.razkritia.com.

Източник на изданието твърди, че телевизията щяла да бъде с ново име и чисто нова визуална опаковка, която в момента се подготвяла. Медията щяла да се казва „Канал 7/8“ – на името на продуцентската компания на Слави Трифонов. Очевидно от ефира на медията Дългия ще загрява за политическата си кариера.

Суперрр!!! Слави знае какво прави. ..и го може…от където и да погледнеш
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Очакваше се. Дано да е истина, че да стане малко по-интересно в ефира, а и не само.

ако наистина е така- браво на слави!

Браво на Слави.Ще гледаме „Канал7/8“.

И защо не е щастлив? Едва ли от дереджето на българина! Наистина ще видим-по Евроком можеше да кажеш какво мислиш,дали и сега ще продължи тази практика? Дали няма да отлюспи знакови фигури и предавания? Що се отнася до интересното-шоуто му отдавна се беше превърнало в чалга и полупорнография.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!