fbpx

Топ 5 на най-богатите влогъри в България

trafficnews.bg

Имат хиляди последователи, а всеки техен клип се гледа милиони пъти

Топ 5 на най-богатите влогъри в България.

Знаете ли колко печелят?

Те са най-влиятелните влогъри и предприемачи в You Tube от България. Имат хиляди последователи, а всеки техен клип се гледа милиони пъти.

Ето кои са най-богатите ютубъри в България в топ 5 класацията на HotArena.net.

Кристиан Чарли Танев – 100 000 лв

Един от най-популярните влогъри у нас. Макар голяма част от клиповете му да са със скандално или нецензурно съдържание, той има десетки хиляди последователи. Танев има за цел да провокира зрителите, при това не само с видеата си. Дори книгите му са със знак +18, тъй като са предназначени за по-зряла аудитория. Успехът му обаче е безспорен. От продажбите на двата си комикса и рекламните кампании за български брандове алкохол, Чарли е прибрал над 100 бона.

Станислав Койчев — Стан – 150 000 лв

В тандем с приятеля си Стефан, Стан в момента се радва на огромна популярност сред тийнейджърите в България. Двамата могат да се похвалят с близо 250 000 последователи и над милион гледания месечно. Без съмнение са едни от най-популярните влогъри и писатели сред младежите. От продуктово позициониране в клиповете си, както и от продажбата на трите си романа, сред които и „Невидим“, Стан е прибрал над 150 000 лв.

Павел Колев  – 200 000 лв

Колев може би е най-известният български влогър, чийто клипове се плащат по 2 бона всеки. Предприемчивият видео блогър, прави ревюта на гейминг видеа, благодарение на което се радва на огромен успех сред почитателите на видеоигрите. А компаниите му плащат повече от щедро, за всяка игра, която промоцира.

Отделно той пусна своя марка очила – VR, като беше и водещ на тв шоу по BIT TV. От което взимаше по 15 бона на месец.

Емил Конрад – 500 000 лв

Няма съмнение, че той е най-успешният български влогър, с над 1000 000 последователи. Българинът печели по над 100 бона годишно само от рекламния си договор с Кока-Кола, а книгите му предизвикаха истински фурор. Солидни приходи Конрад си докарва и с клиповете, които публикува в интернет. Амбициозният влогър успя да направи хит от първия си роман – тя бе издадена в тираж от 25 290 броя и се разпродаде за нула време. Хората още помнят километричните опашки пред книжарниците в деня на премиерата .

Флавио Сефери – 800 000 лв

Той може би не е най-популярният влогър, но определено е най-успешният. Албанецът стана звезда с хумористичните клипове и скритите камери, които публикуваше. Той обаче умело инвестира в приятелски отношения с най-красивите жени у нас. В резултат на това, когато миналата година пусна на пазара парфюма си, успя да предизвика истински успех. А родните красавици една след друга го рекламираха. Благодарение на популярността си, той печели по 150 000 на месец.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!