fbpx

Тома Биков от ГЕРБ предупреди журналистите, които разкриха евтините апартаменти на Цветанов: Нека да знаят, че вече са част от…

Според мен всеки случай трябва да се гледа поотделно. Позицията на Бойко Борисов е една линия, която се поддържа постоянно от премиера. Това коментира в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков по темата с апартаментите на политиците.

По отношение конкретно на имотите на Цветан Цветанов Биков заяви, че този случай „ще бъде разгледан в детайл и ще бъде взето правилното решение“.

„Г-н Цветанов е изключително авторитетен човек в рамките на ГЕРБ и то с основание, според мен. Този скандал е част от предизборната кампания, със сигурност“, заяви Биков. „Темата на пред кампания в момента за съжаление е тази, а не тези, които ние бяхме планирали. Хората, които пускат това разследване, трябва да знаят с пълно съзнание, че вече участват в предизборната кампания“, добави той, цитиран от Блиц.

Биков разкри и какво му е обяснил Цветанов относно спорния апартамент: „Той е заменил два обзаведени апартамента за един, който е на шпакловка и замазка, в същия квартал, горе-долу същата квадратура, като е доплатил около 100 000 лв. Не мога да кажа дали е така, аз бих се доверил на г-н Цветанов“.

На въпрос дали фирмата-строител би могла да бъде принудена да продаде апартамента на занижена цена на Цветанов в замяна на помощ, която да позволи продължаването на строителството на сградата, Биков отговори: „Не мисля. Познавайки г-н Цветанов, не мисля, че това е негов стил. Ние сме в кампания и това е част от кампанията, подготвено е. Всичко излиза на порции, не излиза наведнъж“.

Той каза още, че в парламента не се черпят за ново жилище.

За апартамента на Цецка Цачева той каза, че не изключва продажбата да е „с цел престижни клиенти“. Тя е продала два имота в Плевен, за да си купи един в София. Биков предположи, че тя е имала и спестявания. „Не мисля, че г-жа Цачева някой би могъл да я обвини в корупция“, посочи той.

„Г-н Радев обича да коментира някакви неща предварително. Има кой да издава предварително присъди в нашата държава, това е президентът Радев, не съм аз“, каза депутатът относно изказването на държавния глава. „Аз съм убеден, че премиерът ще вземе възможно най-адекватното решение в тази ситуация“, добави той.

Тоя и да се на ака Цецко никога няма да каже че се е на акал ! Защо го питат ?

Тоя го знаем,а ти си анонимен страхливец!!!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!