fbpx

Току що в ефира: Гала с голяма изцепка – ето как посъветва Дани Спартак да изхарчи 100-те бона за успеха в готварското риалити (снимки)

Току що Дани Спартак, големият победител в първия сезон на Hell’s Kitchen, разкри, че дължи успеха на жена си, която го е записала за участие в готварското риалити.

„Аз не влязох в шоуто, за да победя на всяка цена. Дължа успеха на жена ми, която ме записа. Сега тя е много щастлива”, разкри в „На кафе” по Нова Тв Дани Спартак.

След това признание единият от гост коментаторите Ернестина Шинова направи доволна гримаса и напомни колко значима за един мъж е жената.

Гостите препоръчаха на Дани Спартак да раздели наградата от 100 000 лева със съпругата си, а Гала пък се изцепи: „Тя може да вземе половината пари, но да си купи обувки за всичките.”

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

error: Content is protected !!