fbpx

Това ли е най-паметният абитуриентски бал у нас! След края на купона младежите отиват до училище и…

Спомен от абитуриентските балове в Русе.

Преди 9 години едно русенско училище осъмна зазидано, припомня куриозната случка Трафик Нюз. През 2009 година централният вход на едно от най-елитните учебни заведения в града, Английската гимназия „Гео Милев“ беше запушен със стена от итонг.

Първите преподаватели и ученици, пристигнали в училището сутринта се изправили пред стената на входа на учебното заведение.

Виновници за инцидента се оказали възпитаници на гимназията, които освен езикови притежавали и строителни умения.

Трафик Нюз припомня, че тогава за куриозния инцидент от канцеларията на училището обвиниха кмета на града:„Искали са да направят малка сензация. Имали са някъде мероприятие, минали са презучилището и са свършили това. Който е дал разрешение да се проведат мероприятия в алеята пред гимназията, си носи отговорността. Позволили са им мероприятия пред учебното заведение, но те са злоупотребили и са тръгнали да вършат други неща“.

Кметът на Русе през 2009 година Божидар Йотов категорично отхвърли обвиненията, като обясни, че няма как да отмени или забрани абитуриентските балове.

Това не е единствения куриозен случай с абитуриенти в Русе. Може и да си припомним за още един куриоз в друго русенско училище, където абитуриенти бяха „паркирали“ колата на директора пред кабинета му на втория етаж.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!