fbpx

Млада шофьорка опитва да мами след меле с 8 ранени

Снимка: TrafficNews.bg

Грандиозна измама се е опитала да направи 27-годишната виновна водачка от пловдивското село Калояново, която вчера сътвори меле с три коли на пътя Граф Игнатиево – Труд. Тя се казва Антония Лукова, работи в София като психолог. Това твърди пред Блиц Антоанета Тенева от карловското село Дъбене, пише факти.бг.

Вчера ужасената майка разказа за кошмара, който са преживели тя, съпругът й и децата й, когато са били блъснати от Маздата, сътворила катастрофата.

Първоначалните данни от полицията бяха, че млад дрогиран водач, е управлявал Маздата и се е натресал в Рено и Форд. Тенева обаче заяви, че е видяла малко след удара как срещу нея спира такси, идващо от Пловдив. От него слязъл млад и екстравагантен мъж.

„Аз не можех да не го запомня. Направи ми впечатление, защото беше с огромна черна коса и огромна черна брада. Той слезе от таксито, отиде до Маздата и седна на шофьорското място. Преди това видяхме, че Мазда-та е управлявана от младо момиче, на около 20 години.“ То е отишло до водачката на другата ударена кола и е казало. „Моля ви, не казвайте, че аз съм шофирала Маздата, защото родителите ми са много строги.

Публикувано във факти.бг:

Малко след това, съпругът на Тенева, който е бил вече откаран в болница й се е обадил по телефона и попитал защо търсят момчето, след като Мазда-та е била управлявана от момичето. В този момент е станало объркване, защото младият мъж, който е дошъл с таксито от Пловдив, също е бил дрогиран.

Съпругът на Тенева – Тенчо Тенев и водачката на другата ударена кола, са готови да седнат на детектор на лъжата, за да докажат, че казват истината.

Източници на Блиц разкриха, че младата жена, управлявала Маздата е от село Калояново, тръгнала е сама да се прибира към София, където работи – в колата не е имало друг човек.

От полицията заявиха, че имат данни за направен опит за подмяна на водача на Маздата и, че по случая се извършва проверка.

При катастрофата пострадаха 8 души. Всички те са изписани от болницата вече с натъртвания и охлузвания. Тенева съобщи, че двамата й сина и съпругът й са с травми, но не са тежки.

Пострадалите от Форда са земеделци от Дълго поле, В тяхната кола е имало деца на 2 и на 5 години, които също са натъртени, но снощи са били изписани от болница.

Тенева е категорична, че ще търсят правата си по съдебен ред.

Да им вземат книжката за постоянно и да я съдят за измамата и вземане на правата да практикува психологията

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Учителка направи огромен гаф в „Стани богат“

Учителката в детска градина Росица Йовчева направи огромен гаф при въпрос за 500 лева в „Стани богат“ и само бързата намеса на водещия й помогна да не привърши участието си в телевизионната игра скоропостижно. Въпросът, който можеше да се окаже препъникамък за Йовчева, беше: „Какво ще получим, ако от числото …

БГ звезди
Мария: Стига майчинство, дала съм си своето, сега ми се живее!

кадри Нова телевизия Певицата Мария се обяви за беладжийката на поп фолка. В интервю в “На кафе” по Нова телевизия тя обясни с това свое качество постоянния интерес на медиите към нея. “24 години съм на сцена, вече съм свикнала, че половината ще ме харесат, другата половина – няма. Има …

Блиц Новини
Гала праща целувки от екрана на Геро: Много се е разхубавил

кадри Нова телевизия Интервю на Хилда Казасян от “Капките” в “На кафе” по Нова телевизия завърши с неочаквано признание на Гала, че харесва много водещия на музикалния формат Геро. Хилда разпръсна прословутия си позитивизъм в ефира. Докато обясняваше как всичко е от розово по-розово в предаването за имитации, тя беше …

error: Content is protected !!